No excuses! Θα είστε εκεί! Παπαμιχαλης + elenirou στα decks!

05/07/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση

Όλοι στα πατώματα

Αυτήν την Πέμπτη στην αυλή του Almaz φλερτάρουμε. Κρατώντας τα προσχήματα. Πετώντας τα προσχήματα. Γιατί άμα δεν καψουρευτείς το καλοκαίρι πες πως δεν ήρθε ποτέ.

Ο Χρήστος Παπαμιχάλης και η Ελένη Ρουμπάνη σε ένα dj set απόλυτης καψούρας, όπου ο Χρήστος Παπαμιχάλης είναι ο dj και η Ελένη Ρουμπάνη το set. Ή jet set.

Γνωρίζονται χρόνια, αλλά επαναπροσδιόρισαν την σχέση τους μόλις φέτος μέσα από hashtags, mentions, retweets και λοιπά συναφή. Εκεί που αντάλλαζαν dm μια μέρα αυθορμήτως ο Χρήστος (@xpapamic) απάντησε ναι στην πρόσκληση της Ελένης (@elenirou) για μια βραδιά μουσικής καψούρας καθόλου ή και καθόλα καθώς πρέπει.

Αφού το πήραν απόφαση υπόσχονται να μην κρατήσουν κανένα πρόσχημα. Ούτε καν μια σταλιά περηφάνιας και να σηκώσουν ψηλά την σημαία της καψούρας στην αυλή του Almaz.

Γιατί το καλοκαίρι το απαιτεί.-

 

Kαι εδώ θα γράψω τα δικά μου γιατί καλά τα ΔΤ αλλά δεν είναι πιπεράτα! Λοιπόν, για τον Χρήστο δε θα πω πολλά τον ξέρετε από τον μελωδία και πλέον και τα άρθρα του στο περιοδικο. Θα σας λιώσει αν θέλει, οπότε τώρα που το έχει και επίσημο τίτλο …εεεε :)

Αλλά η Ρουμπάνη! Σκεφτείτε οτι θα ζήσετε την πηγή έμπνευσης του tweet “Φίλε οδηγέ, όταν γνέφεις και χαμογελάς καταλαβαίνω να περάσω, όχι φλερτ. Παραλίγο να με πατήσεις. Είμαι πεζή. Όχι ρομαντική.”

Δηλαδή τι άλλο να γράψω; Έχω την αίσθηση οτι εκτός της καψούρας θα ζήσουμε και τον κυνισμό της.

Και όταν λέω οτι θα τον ζήσουμε… εννοώ όλοι και όλες! ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ.

no excuses.

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!