Αστέρι του ράγκμπι απαντά σ΄όσους επικρίνουν τον αρραβώνα με τον αρκετά μεγαλύτερο σύντροφό του

03/05/2017
από

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ανοιχτά gay παίκτης του ράγκμπι, Sam Stanley, ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με τον – αρκετά μεγαλύτερο- σύντροφό του.

“Αφού είμαστε ο καθένας κομμάτι στη ζωή του άλλου για 7 χρόνια, o Laurence έχει υπάρξει ο υποτιθέμενος νονός, θείος, ξάδερφος και πολλά άλλα ώστε να σιγουρευτούμε ότι κανείς δε θα μάθει για εμάς και για το ότι είμαστε ζευγάρι. Είναι αστείο να κοιτάζεις πίσω, όταν έχουμε φτάσει τόσο μακριά μαζί. Ο πιο αξιαγάπητος άνδρας που γνωρίζω κι είμαι απίστευτα χαρούμενος που λέω ότι τώρα είμαστε αρραβωνιασμένοι”, έγραψε ο Sam στο Facebook.

Laurence (αριστερά) και Sam (δεξιά)

H ανακοίνωση αυτή προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων στο διαδίκτυο, επισημαίνοντας κυρίως τη μεγάλη διαφορά ηλικίας του ζευγαριού.

“Είμαι σίγουρος, όπως όλοι ξέρουν, ότι δεν κάνεις τίποτα σωστό αν δε σε σχολιάζει ο κόσμος”, δήλωσε ο Sam στο Attitude. “O Laurence κι εγώ αγαπιόμαστε κι αυτό είναι που μας νοιάζει…”.

Ο αστέρας του ράγκμπι γνώρισε τον Lawrence στην ιστοσελίδα SilverDaddies.com κι ερωτεύτηκαν πολύ γρήγορα.

“Ποτέ μου δεν είχα αυτά τα συναισθήματα για κάποιον. Ήταν εκπληκτικό κι είμαι απίστευτα τυχερός που τον γνώρισα και τον αποκαλώ αρραβωνιαστικό μου.”

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!