Ο Μάτζικ Τζόνσον δηλώνει περήφανος για τον queer γιο του

24/04/2017
από

«Είμαι τόσο χαρούμενος γι ‘αυτόν και χαρούμενος για εμάς ως γονείς. Τον αγαπάμε, ο EJ είναι καταπληκτικός. Πρέπει να υποστηρίξεις το παιδί σου, γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν διακρίσεις εναντίον των gay. Οπότε θα πρέπει να τους υποστηρίξετε, γιατί αν δεν τους υποστηρίξετε εσείς ως γονείς ποιος θα τους υποστηρίξει;» 

M’ αυτόν τον τρόπο απάντησε ο θρύλος του ΝΒΑ, Μάτζικ Τζόνσον, στα σχόλια για την ομοφυλοφιλία του γιου του, EJ Johnson. Ο EJ έχει γίνει γνωστός για τις εμφανίσεις του, που δεν υπακούουν στα έμφυλα στερεότυπα, αλλά και τις συμμετοχές του σε ριάλιτι σόου.

Ο Μάτζικ Τζόνσον, όμως, έδωσε μια συνέντευξη στην Oprah Winfrey κι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. “Του είπα πως τον αγαπώ και πως θα τον υποστηρίζω ότι και αν κάνει και ότι και αν θέλει… Νομίζω ότι όλο έχει να κάνει με το να μην προσπαθείτε να αποφασίσετε τι θέλετε εσείς αν είναι η να γίνουν τα παιδιά σας. Το παν είναι να αγαπάς το παιδί σου, ανεξάρτητα από το ποιος είναι και τι αποφασίζει να κάνει.”




Δες και αυτό!