Γονείς επιβραβεύουν τα τρανς παιδιά τους σ’ ένα συγκινητικό βίντεο

25/04/2017
από

Οι γονείς επιβραβεύουν και τα παιδιά επαναλαμβάνουν στον καθρέφτη. Προσπαθήστε να μην κλάψετε πολύ, έχετε κοντά σας και μερικά χαρτομάντιλα καλού κακού.

Η επιβράβευση είναι ένας ισχυρός καταλύτης αλλαγής στη ζωή μας. Επαναλαμβάνοντας μια έκφραση αγάπης ξανά και ξανά, μπορούμε να ενσταλάξουμε στο υποσυνείδητό μας θετικά συναισθήματα και να μάθουμε να πιστεύουμε στον εαυτό μας και στους άλλους. Ειδικά με τα παιδιά, οι επιβραβεύσεις μπορούν να ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση.

Σ’ ένα συγκινητικό βίντεο, γονείς τρανς παιδιών διαβάζουν ισχυρές κι αναζωογονητικές επιβραβεύσεις στα παιδιά τους και τα βάζουν να τις επαναλάβουν στον καθρέφτη κι εκεί είναι που κλαίμε όλοι μαζί από συγκίνηση.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το 40% των άστεγων νέων στην Αμερική ανήκει στην LGBTQ κοινότητα κι ότι το 41% των τρανς ατόμων έχει αποπειραθεί να αφαιρέσει τη ζωή του, τότε καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικό είναι τα τρανς παιδιά, να γνωρίζουν ότι τα αγαπούν, ότι γίνονται αποδεκτά και να γιορτάζουν.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ:




Δες και αυτό!