10 καυτά αγόρια που μας αναστάτωσαν (εκείνα) τα βράδια που βλέπαμε Eurovision

18/04/2017

Ίσως (για πολλούς) η πιο χαρακτηριστική ημέρα του Μαΐου. Ξέρεις, εκείνη που έχεις στηθεί μπροστά απ’ την τηλεόραση (με φίλους ή χωρίς), περιμένοντας να πέσει το σήμα της EBU. Ανεξάρτητα τώρα, αν σ΄αρέσει το τραγούδι (ποτέ) που μας εκπροσωπεί και πέρα απ΄το γεγονός ότι παρακολουθείς για να απολαύσεις (ποτέ) τα τραγούδια των άλλων χωρών, το βλέμμα σου πέφτει (πάντα) σε εκείνα τ΄αγόρια που τραγουδούν, χορεύουν και γενικά κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν μία σου ψήφο. Σήμερα, θυμόμαστε 10 απ΄αυτά!

Mans Zelmerlow

Η Σουηδία είναι γνωστή για τα κεφτεδάκια και για τους άντρες τύπου Mans Zelmerlow, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό το 2015, με το (πρωτότυπο?!) τραγούδι Heroes. O Mans αγαπάει να δείχνει τον γυμνό εαυτό του κι εμείς πιο πολύ να τον βλέπουμε.


Alexander Rybak

Απ΄τη Σουηδία στη Νορβηγία και στον Alexander Rybak. Το παιδί με το βιολί, που κέρδισε τον διαγωνισμό το 2009 κι αναδείχθηκε σε πανευρωπαϊκό twink, ρομαντικών απαιτήσεων. Το τραγούδι του Fairytale, λέμε…


Dima Bilan

Νικητής του 2008 με το τραγούδι Believe. O Bilan ήρθε στη σκηνή της Εurovision, εκπροσωπώντας μια χώρα (Ρωσία) που πολύ απλά δε συμπαθεί τους gay. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τους gay θαυμαστές στην Ευρώπη να θαυμάσουν το ψηλό, μελαχροινό αγόρι με το περίεργο κούρεμα και να του δώσουν μέχρι και το “δωδεκάρι” τους…


Joe and Jake

Σίγουρα δεν τους θυμάστε, μιας και βρέθηκαν στην 24η θέση στη Eurovision του 2016. Παιδιά φταίει το τραγούδι, εντάξει. Για κατ΄άλλα τα παιδιά (από Βρετανία μεριά) μια χαρά χαριτωμένα και παιχνιδιάρικα ήταν.


Douwe Bob

Η Eurovision του 2016 είχε και τον Douwe απ’ την Ολλανδία. Τ΄αγόρι που δεν έχει κανένα πρόβλημα να πετά τα ρούχα του, είδε την καριέρα του να απογειώνεται πέρσι όταν αποκάλυψε ότι είναι bisexual.


Freddie

O Freddie είναι απ΄την Ουγγαρία. Συμμετείχε κι αυτός το 2016 (όλοι τότε πήγαν παιδιά) και πάτωσε, αλλά εμάς δε μας πειράζει καθόλου… γιατί καταλαβαίνετε.


Donny Montell

Τον γνωρίσαμε το 2012 να εκπροσωπεί τη Λιθουανία. Τον ξαναείδαμε -μαντέψτε- το 2016. Ίσως να φταίει το θεληματικό πηγούνι, οι σκληρές του ρώγες ή τα μπλε του μάτια. Ότι και να ‘ναι ελπίζουμε να τον ξαναδούμε.


Eric Saade

Άλλος ένας συμμετέχοντας απ΄τη χώρα των Abba και του Ikea. O λόγος για τον Σουηδό Eric Saade, οποίος μπορεί να πάτωσε το 2011 στη βαθμολογία, κέρδισε όμως στις προτιμήσεις μας!


Sakis Rouvas

Δεν μπορώ να σκεφτώ πόσοι απ΄εσάς θα κράζατε αν δε φιλοξενούσαμε τον -δικό μας- Σάκη Ρουβά σ΄αυτό εδώ το ποστ. Δύο συμμετοχές και δύο ακόμη λόγοι να έχεις κολλήσει με τον θεσμό της Εurovision.

 




Δες και αυτό!