“Άργησα πολύ να κάνω coming out”

17/04/2017
από

Για την εμπειρία του coming out μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ricky Martin.

Οι φήμες για την ομοφυλοφιλία του ήταν έντονες για πολλά χρόνια, αλλά ο ίδιος επέλεξε να τις αποδεχτεί μόλις το 2010.

Μιλώντας στο CBS Sunday Morning, ο τραγουδιστής εξήγησε ότι φοβόταν την αντίδραση των θαυμαστών του. “Φοβόμουν την απόρριψη”, δήλωσε. “Για πολλά χρόνια, αρκετοί ήταν αυτοί που μου έλεγαν ότι τα συναισθήματα που είχα ήταν κακά: ‘Αυτό που αισθάνεσαι δεν είναι απ΄τον θεό’. Δεν είσαι ένα καλό άτομο. Έαν το νιώθεις αυτό, δεν είσαι καλό άτομο'”.

Όταν όμως ο τραγουδιστής κατάφερε να ξεπεράσει όλα αυτά, ήταν σε θέση να πει την αλήθεια. “Κατάλαβα ότι ήμουν ένα καλό άτομο κι ότι δεν υπήρχε τίποτα κακό σ΄εμένα. Όχι, όχι. Αρκετά μ΄αυτές τις σκέψεις. Όταν έστειλα, επιτέλους, αυτό το tweet και μοιράστηκα με τον κόσμο τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, ήμουν κάπως: ‘Θεέ μου, αυτό είναι. Τέλεια!'”.

Στη συνέντευξη μίλησε και για τα παιδιά του, που γεννήθηκαν μέσω παρένθετης, και το πως αυτά έπαιξαν σημαντικά ρόλο στον coming out του. “Αν δεν είμαι ειλικρινής με τα παιδιά μου, τι πρόκειται να μπορέσω να τους διδάξω; Μόνο το ψέμα. Είμαι περήφανος που λέω ότι είμαι ένας τυχερός ομοφυλόφιλος άνδρας. Είναι πολύ ευλογημένος να είμαι αυτός που είμαι”.

 

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!