8 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να του στείλεις αν σ’ ενδιαφέρει σοβαρά

07/04/2017
από

Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να στείλεις με μήνυμα.

Μία ατάκα, όταν λέγεται face-to-face έχει πολύ διαφορετική ισχύ από ότι όταν λέγεται από το τηλέφωνο, πόσο μάλλον με μήνυμα. Υπάρχουν κάποια μηνύματα που δεν πρέπει να στείλεις ΠΟΤΕ και για κανένα λόγο με μήνυμα αν το παραλήπτης σ’ ενδιαφέρει στα σοβαρά.

1. Μονολεκτική Απάντηση

Η μονολεκτική απάντηση, “ναι”, “όχι”, “ομοίως”, “καλά” σημαίνει ένα από τα δύο: Δεν σ’ ενδιαφέρει ο άλλος, οπότε δεν πολυασχολήσε, ή ότι τη μία το παίζεις θερμός και την άλλη απόμακρος, πράγμα που δεν βοηθά τον άλλον να σε πλησιάσει.

2. “Πρέπει να μιλήσουμε…

Όταν το πράγμα σοβαρεύει και θέλεις να συζητήσεις ένα θέμα, μη το κάνεις ποτέ από το τηλέφωνο και κυρίως με μηνύματα. Το καλύτερο είναι να βρεθείτε από κοντά, ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις κι ερμηνείες, που δεν ευσταθούν και βρίσκουν γόνιμο έδαφος μέσω μηνυμάτων.

3. “Μεθυσμένα” μηνύματα

Μια στο τόσο, το να στείλεις ένα μήνυμα του στυλ: “Είμαι για ποτό με τους φίλους μου και σε σκέφτομαι” είναι χαριτωμένο και πολύ γλυκό, αλλά αν αρχίσεις να στέλνεις μέσα στον ενθουσιασμό σου ακαταλαβίστικα πράγματα τύπου: “Μωρόοοοοοοοοο μου…ΠΕρνμεεεεεεεε τέεελιεααααα…σε θεlooooooo“, απέφυγέ το καλύτερα.

4. Ερωτική εξομολόγηση

Μόνο από κοντά αυτά!! Το τονίζουμε αυστηρά και με σαφήνεια. Κάτι, όπως: “Πραγματικά μου αρέσεις” επιτρέπεται, αλλά μόνο αν το έχεις ήδη πει, τουλάχιστον μία φορά κι από κοντά.

5. Η μη απάντηση ή η κατά πολύ καθυστερημένη απάντηση

Εδώ είναι αυτό που λένε, ότι έχει σημασία, όχι μόνο το τι λες, αλλά και πότε το λες. Αν σου αρέσει ο άλλος, μην το παίζεις πολύ δύσκολος και δεν απαντάς στα μηνύματά του. Αν σου στείλει κάτι κι έχεις τον χρόνο να απαντήσεις κάντο αμέσως. Δεν υπάρχει λόγος να το καθυστερείς. Δεν είμαστε στο Λύκειο πια.

6. Γυμνές φωτογραφίες στο ξεκάρφωτο

Μην παρεξηγηθούμε. Οι γυμνές φωτογραφίες είναι μια χαρά. Αγαπάμε να στέλνουμε και να λαμβάνουμε γυμνές πόζες. Αλλά θα πρέπει να τις στέλνετε, όταν έχει ήδη ξεκινήσει κάτι παραπάνω μεταξύ σας. Αν στείλεις μία τέτοια φώτο στο ξεκούδουνο μοιάζει να είναι άσχετο κι εντελώς απελπισμένο. Εδώ μιλάμε για κάποιον που σε ενδιαφέρει, όχι γι έναν τύπο από το Grindr.

7. Προκλητικά μηνύματα

Και πάλι θα πρέπει να τον έχεις γνωρίσει λίγο καλύτερα για να φτάσεις στο σημείο να στείλεις κάτι πιο προκλητικό. Αυτό θέλει τον χρόνο του και θα πρέπει να το πας προς τα κει λίγο-λίγο με μικρές δόσεις και σταδιακά, ενώ μπορείς να συνοδεύεις το μήνυμα με emojis διαβολάκια.

8. “Γεια σου” 
Πραγματικά, αυτό είναι το χειρότερο μήνυμα που στέλνει το ανθρώπινο είδος. Είμαστε πολυάσχολοι άνθρωποι. Αν θέλεις να ξεκινήσεις να μιλήσεις με τον άλλον ξεκίνα. Τι “γεια”; Είναι προτιμότερο να πεις “Πώς ήταν η μέρα σου;” Αν θέλεις να προτείνεις κάτι απλά πες το: “Γεια σου! Το ΣΚ λέμε να πάμε παραλία, Έρχεσαι;” Αν στείλεις σ’ αυτόν που σ’ αρέσει ένα σκέτο “Γεια σου” και νομίζεις ότι είναι χαριτωμένο…δεν είναι.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!