Το αστέρι του YouTube, αγνοεί τους haters κι εμφανίζεται με τον ένστολο φίλο του, Andres Camilo, που είναι Αξιωματικός στην Εθνική Αμερικανική Φρουρά.

Το ζευγάρι, που ανακοίνωσε η σχέση του τον Ιούνιο του 2016, έδειξε την αγάπη του στο Γκαλά των Ιπποτών, που διεξάγεται κάθε χρόνο από το LGBT West Point Grads.

My date is the best! #GayArmyProm

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrés Camilo (@andrescamilo___) στις

Ο Max έδειχνε πολύ κομψός με το κοστούμι του, ενώ ο Andres εμφανίστηκε με την στολή του.

Μετά την εκδήλωση, Max δεν παρέλειψε να σχολιάσει:

«Ένας αξιωματικός είναι πάντα ο πρώτος που ντύνεται κι ο τελευταίος που γδύνεται.

@andrescamilo___ says «an officer is always the first to dress and last to undress»

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max Emerson (@maxisms) στις

Ενώ η εμφάνιση τους έχει σχεδόν καθολικά την αγάπη του κόσμου, υπάρχουν κάποια trolls, που καταφέρνουν να εκνευρίσουν τον σύντροφο του Max αρκετά, ώστε να μπει στη διαδικασία να τους απαντήσει.


Ένα troll έγραψε: «Ως άνδρας το θεωρώ αηδιαστικό. Ως βετεράνος, θεωρώ ότι είναι εντελώς επαίσχυντο.»

Ο Andres απαντά:

«Ένας αριθμός ατόμων από τις άσχημες γωνίες του διαδικτύου έφτασε στο προφίλ μου σήμερα εξαιτίας των αρνητικών σχολίων που έλαβα, αναφορικά με τη σχέση μου.

Ζητώ να πολεμήσουμε αυτά τα σχόλια με θετική σκέψη και αγάπη. Ζούμε σε μία εποχή που η προωθώ μας δοκιμάζεται. Να είστε βέβαιοι, ότι από το πλεονεκτικό σημείο που βρίσκομαι, δεν έχω δει τίποτε άλλο παρά επαγγελματισμό και υποστήριξη από τους κόλπους του στρατού. Ευχαριστώ για την στήριξη, είστε όλες κι όλοι τα καλύτερα 100.000 άτομα στο Instagram!»