Το sexy spot της Butter Boy που κόπηκε στο Σικάγο

04/04/2017
από

Στο spot πρωταγωνιστεί ο Seth Fornea που εμφανίζεται στην 9η season του RuPaul’s Drag Race.

H ιδιοκτήτης της εταιρίας του γνωστού λιπαντικού, αναφέρει ότι η διαφήμιση προβάλλεται  στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Σαν Ντιέγκο και σε όλο τον Καναδά, αλλά έχει απαγορευτεί στην καλωδιακή τηλεόραση του Σικάγο.

Το σποτ δείχνει τον σέξι ginger Seth Fornea να παρουσιάζει στους θεατές πώς να πήζουν σωστά το βούτυρο.

«Κάποιος θα σκεφτόταν ότι η θέα μιας καρδάρας βούτυρο θα φέρει νοσταλγικά συναισθήματα γύρω από τα παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά αλίμονο αν ένας gay άνδρας αναδεύει λίγο βούτυρο» γράφει ο ιδρυτής της Boy Butter, Eyal Feldman.

Ο Feldman διαμαρτύρεται γι’ αυτή την απαγόρευση, που θεωρεί ότι είναι «σεξιστική και ομοφοβική ταυτόχρονα» και εξηγεί ότι:

«Η πρόθεσή μας με αυτό το spot ήταν δημιουργήσουμε μία sexy gay έκδοση τύπου διαφημίσεων του Super Bowl, αλλά με όσο πιο “PG” τρόπο ήταν δυνατόν, έτσι ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους απαγορεύσεις. Πάρτε για παράδειγμα τη διαφήμιση της Carl’s Jr του 2015 στο Super Bowl, όπου πρωταγωνιστεί η Charlotte McKinney, η οποία είναι βασικά πορνό σε σύγκριση με τη δική μας. Το να προβάλλεται μία σέξι busty γυναίκα, που αναδεικνύεται πολύ το σώμα και το γυμνό δέρμα της είναι οκ, αλλά αν απλά αντικαταστήσουμε τη γυναίκα με έναν gay άνδρα, τότε αυτό είναι μια πολύ διαφορετική ιστορία.»




Δες και αυτό!