Νέα συγκινητική διαφήμιση από τη Vicks για τους trans γονείς

31/03/2017
από

Η Vicks κυκλοφόρησε νέα διαφήμιση, όπου παρουσιάζεται η αληθινή ιστορία μίας τρανς μητέρας, όπως την έζησε η κόρη της. Το είδαμε και δεν μπορούσαμε να συγκρατήσουμε τα δάκρυά μας.

Με το hashtag #TouchOfCare και το συγκινητικό βίντεο η εταιρία στηρίζει την ποικιλομορφία, σημειώνοντας στην περιγραφή του βίντεο:

Για να ζήσετε την διαφορά που κάνει στην ζωή σας, όταν έχετε έναν άνθρωπο να σας αγαπά και να σας φροντίζει άνευ όρων.

Στο βίντεο παρακολουθούμε την αφήγηση της ιστορίας μίας ινδικής οικογένειας μεσαίας τάξης, όπου η μητέρα μεγαλώνει μόνη της την μικρή της κόρη.

“Αληθινή ιστορία.

“Η μητέρα μου θέλει να γίνω γιατρός. Η μητέρα μου έφτιαξε τη ζωή της μόνης της. Ήταν 18 ετών ο πατέρας της την έδιωξε από το σπίτι.

Δεν έχω δει ποτέ τον πατέρα μου ή την βιολογική μου μητέρα. Ήταν πολύ φιλάσθενη. Θα θυμάμαι πάντα εκείνη την ημέρα. Κάποιοι ήρθαν και την πήραν μ’ ένα ασθενοφόρο και δεν γύρισε ποτέ πίσω.

Μία μέρα μετά εμφανίστηκε η μαμά μου. Με πήρε με στοργή στην αγκαλιά της και στο σπίτι της. Δεν αισθανόμουν καλά κι έμεινε δίπλα μου όλη η νύχτα. Το πρωί μου χάρισε ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα και μου έφτιαξε chips.

Από τότε έχουν περάσει 10 χρόνια κι είναι περισσότερο φίλη μου παρά μαμά μου. Η Κυριακή είναι η αγαπημένη μου μέρα. Ένα μασάζ με έλαια το πρωί, το αγαπημένο μου φαγητό το μεσημέρι και μία ταινία τρόμου το βράδυ. Φοβάμαι, αλλά, όταν είναι η μαμά μου είναι μαζί μου, όχι τόσο.

Αυτή είναι η μαμά μου! Δεν είναι αξιολάτρευτη; Η μαμά μου αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στη ζωή της και τα ξεπέρασε όλα κι ακόμη με φροντίζει.

Τα νομικά βιβλία μου γράφουν, ότι όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται τα βασικά δικαιώματα. Γιατί τα αρνούνται στη μαμά μου. Γι’ αυτό δεν θα γίνω γιατρός, θα γίνω δικηγόρος. Για τη μαμά μου.”

Κόντρα σε όλες τις δυσκολίες, η Gauri Sawant μεγάλωσε την ορφανή Gayatri μόνη της.
Όλοι δικαιούνται ένα άγγιγμα φροντίδας.” 

 




Δες και αυτό!