Οι Little Mix αφιερώνουν το «Secret Love Song» στην LGBT+ Κοινότητα

22/03/2017
από

Η Jade Thirlwall καλεί τους LGBT+ fans του συγκροτήματος να «μην ζουν με φόβο» .

Οι Little Mix μπορεί να έχουν γίνει ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα του κόσμου, αλλά αυτό δεν τις έχει σταματήσει από το να μην υποστηρίζουν ανοιχτά σκοπούς που μιλάνε στην καρδιά τους.

Οι ταλαντούχες τραγουδίστριες που μας χάρισαν το “Black Magic” περιοδεύουν στην Αμερική με την Superstar Ariana Grande, που ερμηνεύει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, όπως το «Hair» και το «Shout Out To My Ex» σε sold-out συναυλίες.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εμφάνισής τους, ότι έφτασε η στιγμή να ερμηνεύσουν την επική mid-tempo μπαλάντα τους, «Secret Love Song» , το συγκρότημα αφιέρωσε το κομμάτι στην LGBT+ κοινότητα.

«Απόψε, ερμηνεύουμε το «Secret Love Song» που σημαίνει κάτι περισσότερο για μας. Αυτό το κομμάτι είναι για τις/τους LGBT fans μας… Παρακαλούμε ποτέ να μην φοβάστε γι’ αυτό που είστε” , προέτρεψε η τραγουδίστρια Jade Thirlwall από το μικρόφωνο.

“‘Cause I’m yours
Why can’t I say that I’m in love?
I wanna shout it from the rooftops
I wish that it could be like that
Why can’t we be like that?
‘Cause I’m yours”

Από το 2011, το συγκρότημα παραμένει ένας από τους πιο ειλικρινείς υποστηρικτές της gay κοινότητας.

H Jade μιλάει τακτικά για την αγάπη και το θαυμασμό της για τον ηθοποιό RuPaul και το συγκρότημα ερμηνεύει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του drag queens όταν βρίσκονται σε περιοδεία.




Δες και αυτό!