“Δεν φίλησα απλά ένα κορίτσι, για να είμαι ειλικρινής έκανα πολλά παραπάνω…”

20/03/2017
από

Το βραβείο National Equality (Εθνικής Ισότητας) από το HRC (Human Rights Campaign – Καμπάνια για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) παρέλαβε η Katy Perry σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.

Στην ομιλία της η τραγουδίστρια μίλησε για το πόσο μπερδεμένη ήταν ως έφηβη με τη σεξουαλικότητά της και το πως η θρησκεία την επηρέασε αρνητικά. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ήξερε από μικρή πως η σεξουαλικότητα δεν ήταν “μαύρο και άσπρο” και πως στην αρχή προσπάθησε να “pray the gay away” αλλά όσο γνώριζε όλο και πιο πολλούς ανθρώπους της LGBTQ κοινότητας, άλλαξε ολόκληρη η οπτική της. “Βρήκα το ταλέντο μου και το ταλέντο μου μου γνώρισε ανθρώπους έξω από τη φούσκα μου και η φούσκα μου άρχισε να διαλύεται,” είπε. “Αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαν να κάνουν με τίποτα από αυτά που με δίδαξαν να φοβάμαι. Ήταν οι πιο ελεύθεροι, δυνατοί, καλόψυχοι άνθρωποι που είχα γνωρίσει ποτέ. Διέγειραν το μυαλό μου και γέμισαν την καρδιά μου με ευτυχία και χόρευαν με χαρά όσο το έκαναν. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά μαγεία και είναι μαγικοί επειδή ζουν την αλήθεια.”

Η Katy και η αδελφή της μεγάλωσαν σε μια αυστηρή χριστιανική οικογένεια, καθώς οι γονείς τους ήταν πάστορες.

Εξήγησε, επίσης, τη σημασία πίσω από το κομμάτι ‘I Kissed A Girl’ που βγήκε το 2008. “Λέω τις αλήθειες μου και ζωγραφίζω τις φαντασιώσεις μου μέσα σε αυτά τα μικροσκοπικά pop κομμάτια. Για παράδειγμα, ‘I kissed a girl and I like it.’ Για να είμαι ειλικρινής, έκανα πολλά παραπάνω από αυτό”.




Δες και αυτό!