3ήμερο προσφορών: Η Δανέζικη απάντηση στο έπιπλο από την JYSK

14/03/2017
από

Η JYSK, η Δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων με είδη σπιτιού, υποδέχεται την άνοιξη παρουσιάζοντας την πλούσια γκάμα προϊόντων της για τον κήπο, την βεράντα, το camping και την παραλία.

Η JYSK, είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη (πλέον και στην Ελλάδα) για τις καταπληκτικές προσφορές της σε είδη σπιτιού, καθώς και στα έπιπλα και τα είδη του κήπου, όπου βρίσκουμε εξαιρετικές λύσεις για την ανανέωση του κήπου και της βεράντας.

Η εταιρία κάθε χρόνο στην αρχή της Άνοιξης οργανώνει ένα 3ήμερο προσφορών, που το ονομάζει Green Days κι όλοι εμείς που γνωρίζουμε την εταιρία το περιμένουμε πώς και πώς! Στο Green Days βρίσκει κανείς μεγάλη ποικιλία από είδη για την βεράντα και τον κήπο με έκπτωση από 20% έως και 50% σ’ όλα τα καταστήματα.

Από την Πέμπτη 16 έως και το Σάββατο 18 Μαρτίου στα καταστήματα της JYSK στην Αθήνα, το Ελληνικό, τις Αχαρνές, τη Θεσσαλονίκη, την Λάρισα, αλλά και στο  e-shop βρίσκουμε προϊόντα για τη βεράντα ή τον κήπο μας με την εγγύηση και την ποιότητα του Σκανδιναβικού design σε προσιτές τιμές.

Το 3ήμερο προσφορών “Green Days” αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για ανανέωση, εξοπλισμό και διακόσμηση του κήπου και της βεράντας οικονομικά, με στυλ, αλλά και την εγγύηση των προδιαγραφών και της ποιότητας της JYSK.

Η έδρα της JYSK Group βρίσκεται στη Σκανδιναβία και το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Δανία το 1979.

Σήμερα, η JYSK Group διαθέτει πάνω από 2.400 καταστήματα και 21.000 υπαλλήλους σε 47 χώρες. Στη Γερμανία και την Αυστρία η εταιρεία λειτουργεί με το όνομα Dänisches Bettenlager. Στον υπόλοιπο κόσμο είναι απλά γνωστή ως JYSK.




Δες και αυτό!