Πως να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία για την hook-up εφαρμογή σου

13/03/2017

Είναι γνωστό ότι μια εικόνα αξίζει όσες χίλιες λέξεις. Στον κόσμο όμως του Grindr, Scruff, Romeo, Tinder κλπ, η φωτογραφία αξίζει μάλλον όλες τις λέξεις. Αλήθεια, πόσες φορές έχουμε στείλει σε κάποιον μόνο για τη φωτογραφία που έχει στο προφίλ; Ακόμη κι αν στην περιγραφή έγραφε “Θέλω να σας σκοτώσω όλους και να σας φάω για πρωινό”, εμείς μπορεί να μην το προσέχαμε καν, επειδή δείχνει ωραίος.

Αυτό σημαίνει ότι είμαστε (τουλάχιστον αυτοί που το κάνουμε) ρηχοί; Προφανώς και ναι! Αν και καλό θα ήταν να αρχίσουμε να προσέχουμε κι άλλα πράγματα, μια καλή φωτογραφία σίγουρα είναι δυνατή να προσκαλέσει περισσότερο κόσμο στο προφίλ μας. Γι΄αυτό κι εμείς σας παραθέτουμε κάποια “do’s” & “dont’s” για την τέλεια Profile Pic.

Μην κρύβεις το πρόσωπό σου

Προσπάθησε να επιλέγεις τις φωτογραφίες, που το πρόσωπό σου είναι εμφανές. Καλύτερα να αποφεύγεις τις ακέφαλες εκδοχές σου, γιατί αμέσως περνάς το μήνυμα ότι προσπαθείς κάτι να κρύψεις. Το ίδιο συμβαίνει όταν εμφανίζεσαι με μεγάλα γυαλιά (τύπου Τζάκι Κένεντι), μάσκες κλπ.


Δείξε το σώμα σου

 

Καλό είναι το πρόσωπο να συνοδεύεται κι από το αντίστοιχο σώμα. Θέλουμε να δείξουμε τον εαυτό μας, οπότε και το σώμα που το φιλοξενεί. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά στερεότυπα εκεί έξω σχετικά με το τι σημαίνει ωραίο σώμα κι εμείς προσπαθούμε να τα σπάσουμε, αισθανόμενοι περήφανοι για το δικό μας. Και γι΄αυτό πρέπει να το δείχνουμε.


Μη βγάζεις (ημί)γυμνες φωτογραφίες στην τουαλέτα

Σου θυμίζουμε ότι μιλάμε για την προφίλ φωτογραφία σου. Αλήθεια, θέλεις όλος ο κόσμος που θα μπει στην εφαρμογή να θαυμάσει το πλακάκι δίπλα από τον καμπινέ σου. Επίσης, σέξι δε σημαίνει απαραίτητα γυμνό και σίγουρα δε σημαίνει “ολόγυμνο”.


Καλύτερα να είσαι μόνος

Είναι προτιμότερο να επιλέξεις μια φωτογραφία στην οποία να είσαι μόνος σου κι όχι με τη φίλη σου. Δε λέμε καλή κι η φίλη σου, αλλά αλήθεια την έχεις ρωτήσει αν θέλει να γίνει διάσημη στις hook-up εφαρμογές σου.


Χαμογέλα

Με απλά λόγια δεν υπάρχει τίποτα σέξι σ΄ένα αγέλαστο κι ανέκφραστο πρόσωπο. Αντίθετα ένα χαμόγελο δείχνει πάντα αυτοπεποίθηση κι αυτή ακριβώς είναι η μαγική λέξη που χρειαζόμαστε. Κόψε λοιπόν τις και καλά σαγηνευτικές μουντρουχιές και χαμογέλα!


Κάνε ό,τι σου αρέσει…

Παρά την προσπάθεια μας να βρούμε κάποιον χρυσό κανόνα για την τέλεια φωτογραφία, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να είναι αντιπροσωπευτική του υπέροχου εαυτού σου. Για να τη βρεις λοιπόν, πρέπει να πειραματιστείς!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!