Φωτογραφίες του πρωθυπουργού του Καναδά Justin Trudeau από τα νιάτα του έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο και χιλιάδες θαυμαστές του σχολιάζουν, αναπαράγουν και κάνουν like, tweet & retweet.


Οι φωτογραφίες από τα φοιτητικά χρόνια του Justin Trudeau  έχουν γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι ο ίδιος ανάγεται σε απόλυτο είδωλο σ’ όλο τον κόσμο, χάρη στα λαμπερά του μαλλιά, αλλά και την εμφάνισή του γενικότερα.

Η κατάσταση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως Justin Trudeau-μανία φτάνοντας στο αποκορύφωμά της την περασμένη εβδομάδα, με τις φωτογραφίες του από το κολέγιο να  κατακλύζουν το twitter.

Ο κ. Trudeau σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ και του Πανεπιστημίου McGill πριν προχωρήσει στην πολιτική του καριέρα. Σήμερα, είναι πατέρας τριών παιδιών και παντρεμένος με την Sophie Grégoire.

Αποδεικνύοντας, ότι ακόμα κι οι άνδρες δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία του πρωθυπουργού, ο Evan Ross Katz σχολίασε: «Κάτσε στην άκρη νεαρέ Biden» .

Μία άλλη θαυμάστρια σχολίασε: «Ο νεαρός Justin Trudeau μοιάζει με τον ομαδάρχη του camp για τον οποίο η μαμά σου σ’ είχε προειδοποιήσει, ότι ήταν αυτός που είχε αφήσει έγκυο εκείνη την κοπέλα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν έχασε τη δουλειά του».

 

Αγωνίζεται για να συγκρατήσει τα συναισθήματά της η Kelly, που γράφει: «Ο νεαρός Justin Trudeau είναι εδώ για να σε συνοδεύσει στο χορό της αποφοίτησης και μετά να σε πληγώσει.»

Μία φωτογραφία του Trudeau κάνει θραύση, καθώς συγκρίνεται με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του Richard Gere, που φοράει ένα αμάνικο φανελάκι τη δεκαετία του 1990 για την σειρά του NBC «Saved By The Bell».

Ένας fan δηλώνει, ότι θα ήταν χαρούμενος αν μπορούσε να «μιλήσει για τον έφηβο Justin Trudeau οποτεδήποτε, οπουδήποτε 24/7,» προσθέτοντας: «Απλά πείτε μου πού και πότε και θα είμαι εκεί» .

Ο Laurabee απαντά: «Τι να συζητήσουμε; Ο άνθρωπος είναι ένα όμορφο όνειρο».

Για άλλους ο πρωθυπουργός και ηγέτης του κόμματος των Φιλελευθέρων του Καναδά είναι πρίγκηπας της Disney.

Ο Justin Trudeau επισκέφτηκε τον Λευκό Οίκο τον περασμένο μήνα κι ακόμη κι εκεί έκλεψε την καρδιά της κόρης του Trump, Ivanka, που ο φακός την συνέλαβε να τον κοιτά γοητευμένη.

Για να μην αναφερθούμε στην παρακάτω φωτογραφία, για την οποία οι θαυμαστές του δηλώνουν, ότι είναι άξιος για όσκαρ.