#AthensLgbtParty: Για να ξέρεις που να το γιορτάσεις τις επόμενες μέρες

22/02/2017

Πολλές είναι -για μια ακόμη φορά- οι επιλογές γι΄αυτές τις τρελές νύχτες LGBT καρναβαλιού που έρχονται (φυσικά πιάνουμε και τη Καθαρά Δευτέρα) και ευθύς αμέσως σπεύδουμε να σας τις παρουσιάσουμε.

SODADE 2

Το αποκριάτικο πάρτι του Sodade2 ξαναχτυπά την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου. Την ώρα που θα απονέμονται τα Oscars στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το γνωστό κλαμπ θα υποδεχτεί τις δικές του μοναδικές και ξεχωριστές παρουσίες. Επιλέξτε τον αγαπημένο σας ήρωα, ηρωίδα, χαρακτήρα από τον κινηματογράφο και περπατήστε στο κόκκινο χαλί.’Oπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος βραβεύονται οι τρεις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις με πλούσια δώρα.


S-CAPE

O εορτασμός στο S-Cape είναι 3ήμερος γι΄αυτό ετοιμαστείτε. Την Παρασκευή το θέμα είναι Fifty Shades of Grey, το Σάββατο έχουμε Zombie night ενώ την Κυριακή καίμε τον καρνάβαλο με το μεγάλο Μasque Party. Για όλα τα γούστα λέμε!


MICRAASIA-FEZ

Αυτό το Σάββατο το Micraasia-Fez μας προσκαλεί σ΄ένα αληθινό καμπαρέ με χρώμα από Μικρασία αλλά και Νέα Υόρκη, με τους τρελούς Έλληνες (LOS GRIEGOS LOCOS) να είναι στο αρμονικό τους περιβάλλον. Μπόλικο μυστήριο, τσαχπινιά, φαγητό, ποτό και σερπαντίνες. Εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να φοράτε μια μάσκα στο πρόσωπο για να είστε Μασκαράτα.


ΕΝΟDΙΑ BAR

Αυτή την Παρασκευή το Enodia Bar μας καλεί σ΄ένα λάτιν πάρτι με θέμα τα 80s και τα 90s. Βάλτε τα κουστούμια, τις περούκες και ό,τι πιο τρελό έχετε.

Επίσης, το καθιερωμένο μασκέ πάρτι είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου!


THE APARTMENT

Σε τέσσερα πάρτι μας καλεί το Apartment κι εμείς δεν παίρνουμε ανάσα από τη διασκέδαση. Η αρχή γίνεται την Πέμπτη με το ΝtefiKnights Wig Party. Για την Παρασκευή έχουμε ένα πάρτι για υπερήρωες με το WoW Superheroes να μας περιμένει. Το επόμενο ραντεβού δίνεται το Σάββατο με το σαφώς πιο σέξι Masquerade Οrgy Party, ενώ το εορταστικό φινάλε δίνεται εκτάκτως την Κυριακή με ένα super φρέσκο party hosted by multi talented Drag Queen Holly Grace για αξέχαστα κουλά…sorry κούλουμα! Who is going to be the Survivor of the weekend?


GAGARIN

Το 1ο Αρχαιοελληνικό Αποκριάτικο Παρτέη. Η νύχτα που θα αποδείξει πως όταν οι Αρχαίοι ελληνικοί Έλληνες εκανάνε αποκριάτικα παρτέηζ, οι άλλοι ακόμα ανεβαίνανε στα δέντρα και ψάχνανε από πού ανοίγει το βελανίδι, έλα ρε Τάκη δεν τους εβλέπεις τώρα – τους μηδέν πάρτυ ασούμε, όλοι τους και μόνοι μας. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε το!


NOIZ 

Την Κυριακή 26 Φλεβάρη, το Noiz εισχωρεί στα άδυτα της άγριας ζούγκλας!!! Φόρεσε το πιο περιπετειώδες κοστούμι, βγάλε τον άγριο εαυτό σου και ετοιμάσου για ένα ξέφρενο εξωτικό πάρτι!!


ΒIG

Μασκέ πάρτι αυτήν την Κυριακή με Μελίτα Σκαμπώ, Christos Psychogios, SUGAR BEAR, Kostas Anton.

ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ

Την Καθαρά Δευτέρα, γιορτάζουμε στη Μυροβόλο παραδοσιακά μαζί, με υπέροχο σαρακοστιανό μενού και ζωντανή μουσική! Ραντεβού στις 15:00!


ALEXANDER SAUNA

Δύο πάρτι και η Alexander Sauna. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή έχουμε το καθιερωμένο Bear Pact με Carnival διαθέσεις.
Από την άλλη, την Καθαρά Δευτέρα τον σηκώνουμε όλοι (τον χαρταετό).

ΒΕΑVER

Την Παρασκευή στο Beaver για όσες κι όσους αισθάνονται ηρωίδες!!


BIZZAR

Άλλος ένας 3ήμερος εορτασμός, αυτή τη φορά από το BIZZAR. ΠΣΚ φάση!


SPINSTER

Απόκριες χωρίς εξωτικά φρούτα δε γίνεται! Ούτε χωρίς μπανάνες φυσικά, για τον λόγο αυτό μας συμπόνεσαν τα Banana Boys και μας ετοίμασαν απογευματινό αποκριάτικο πάρτι, την Κυριακή 26/02 στις 20:00, με τίτλο «Go Exotic» στο Spinster.



ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!