Το ημερολόγιο που κάνει την ελληνική ομορφιά ερωτική φαντασίωση

17/02/2017

Με τα ημερολόγια σέξι ανδρών να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο, ήταν απλά θέμα χρόνου να εμφανιστεί κι ένα που να αναφέρεται στην ελληνική ανδρική ομορφιά. Ο λόγος για το Greek Comes True, ένα ημερολόγιο που μας συστήνει 20 άνδρες, από διάφορα μέρη της χώρας, ως modern greek gods. Θέλοντας να μάθουμε περισσότερα, μιλήσαμε με την ομάδα που κρύβεται πίσω απ΄αυτό το εγχείρημα.

Πώς προέκυψε η ιδέα αυτού του ημερολογίου;

Παρακολουθούμε χρόνια αυτά τα ημερολογία. Κάποια από αυτά, ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά τόσο για τις παραγωγές τους όσο και για τον τρόπο που αναδείκνυαν το ανδρικό κάλλος. Το θέλαμε και εδώ αυτό, με αγόρια και άνδρες από έναν λαό που θεωρείται κι είναι ωραίος και σέξι.

Ποια χαρακτηριστικά συνθέτουν για εσάς την ελληνική ανδρική ομορφιά;

Αν μιλάμε για την εξωτερική ομορφιά, δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρότυπο, όλα τα αγόρια έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και αυτό θα το διαπιστώσετε στις σελίδες του ημερολογίου και στην ταινία. Όμως, σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, η πραγματική του ομορφιά βρίσκεται στην αρρενωπότητα του. Στον ερωτισμό και το ταμπεραμέντο του.

Θεωρείτε ότι η ελληνική ανδρική ομορφιά προβάλλεται αρκετά στο εξωτερικό;

Όχι όσο θα μπορούσε. Ναι, σαφώς και υπάρχει ακόμα έντονα η χρήση του όρου Greek God, αλλά αυτό περιορίζεται στην εικόνα που προσφέρουν οι ταινίες και η αρχαιολαγνεία. Δεν αποτυπώνει τον σύγχρονο Έλληνα άνδρα.

Πώς έγινε η επιλογή των ανθρώπων – μοντέλων που έλαβαν μέρος στη φωτογράφιση; 

Επιλέξαμε άνδρες, που στη συντριπτική πλειονότητά τους, δεν είχαν καμία επαφή με τον χώρο. Η αναζήτηση ήταν μεγάλη και τα αγόρια ήταν πολλά. Καταλήξαμε σε 20. Με καλλίγραμμα σώματα, με αθλητικό προφίλ και με διαφορετικού τύπου ομορφιά.

Εκτός από τους Έλληνες, ποιον άλλο λαό ξεχωρίζετε για την ομορφιά του;

Για την ακρίβεια κανέναν. Και αυτό γιατί παντού υπάρχουν ωραίοι. Είτε είσαι στην Κούβα είτε στη Γαλλία είτε στην Αμερική είτε στο Μαρόκο. Οι μεσογειακοί και κάποιοι δυτικοί λαοί έχουν οικεία ομορφιά, εξωτική οι νότιοι και παράξενα γοητευτική οι ανατολικοί.

Τι να περιμένουμε στην επόμενη έκδοση;

Καινούρια πρόσωπα, διαφορετικό concept, ίδια αισθητική. Και παρέα με το ημερολόγιο και την ταινία κι ένα coffee table book.

Πού μπορούμε να προμηθευτούμε το ημερολόγιο; 

Στο www.greekscometrue.gr. Εκεί θα βρείτε και το ημερολόγιο αλλά και ενα making of full movie της φωτογράφισης, διάρκειας 90 λεπτών. Περιλαμβάνει μία πιο αναλυτική & πολύ πιο τολμηρή παρουσίαση των μοντέλων και πολλές backstage στιγμές τους. Το soundtrack της περιλαμβάνει 20+ κομμάτια Ελλήνων μουσικών, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας αγγλόφωνης σκηνής. Επίσης, σχετικό υλικό, θα βρείτε στη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/greekscometrue/?fref=ts και στο instagram https://www.instagram.com/greekscometrue/.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!