Η non-binary εταιρία Palomo εγκαινίασε την e-boutique της

17/02/2017
από

Γνωρίστε την ανερχόμενη non-binary εταιρία του Alejandro Gomez Palomo, όπου η θηλυκότητα διεκδικεί μια δικαιωματική θέση στο ανδρικό ντύσιμο. Ο καινοτόμος σχεδιαστής αποδεικνύει ότι τα ανδρικά ρούχα δεν χρειάζεται να αποτελούν πάντα συνώνυμο του αυστηρού στυλ, αλλά μπορούν να υιοθετήσουν πιο λεπτές ρομαντικές γραμμές, αναπολώντας το παιχνίδι με τα ρούχα, που όλοι παίζαμε παιδιά.

Γεννήθηκε στην Κόρδοβα, την πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας της Ανδαλουσίας, στη νότια Ισπανία. Ο Alejandro από πολύ μικρή ηλικία ήξερε ότι ήθελε να ασχοληθεί με τη μόδα. Σπούδασε στο London College of Fashion, όπου έμαθε να συνδυάζει περίτεχνα την παραδοσιακή αισθητική της πατρίδας του με την αισθητική εμπειρία που απέκτησε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Λονδίνο.

Η εταιρία του Palomo Spain ξεκίνησε ως ιδέα από την διπλωματική του εργασία κατά το έτος της αποφοίτησής του. Σήμερα, έχει πάρει σάρκα κι οστά με μεγάλες προσδοκίες για την ομάδα του και τον ίδιο. Η Palomo έχει παρουσιάσει συλλογές στη Μαδρίτη και στη Μόσχα, κατά τη διάρκεια της Mercedes-Benz Fashion Week διεκδικώντας επάξια για το μέλλον μία θέση στη βιομηχανία της μόδας.

Οι συλλογές του περιλαμβάνουν πρωτότυπα queer σχέδια που τα βρίσκουμε σε καταστήματα στην Ισπανία, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Τόκιο. Πρόσφατα, η εταιρία εγκαινίασε την e-boutique, από όπου μπορούμε να κάνουμε τις παραγγελίες μας από κάθε σημείο του κόσμου και σε πολύ προσιτές τιμές, για τα δεδομένα της υψηλής ραπτικής.

Τα μοναδικά σχέδια της Palomo Spain προορίζονται για ανθρώπους που δεν θα τα επιλέξουν μόνο επειδή είναι όμορφα, αλλά επειδή θα αισθάνονται άνετα φορώντας τα, για άτομα που βλέπουν στο ρούχο κάτι περισσότερο, ψάχνουν κάτι μέσα σ’ αυτό.

Ο Alejandro τονίζει στο site ότι “Είναι πολύ σημαντικό να διατηρούμε μια σχέση με τους ανθρώπους που φορούν ρούχα Palomo Spain, να γνωρίζουμε ότι μπορούν να καταλάβουν τι σκοπό έχουν και τι θέλουν να επικοινωνούν φορώντας τα, αλλά να γνωρίζουμε ακόμη ότι απολαμβάνουν τα σχέδιά μας.

Mιλώντας στη Vogue αναφέρει: “Προβάλλω αυτό που θέλω και στη συνέχεια το μεταφέρω στο δικό μου σύμπαν. Με τη χρήση υλικών που παραδοσιακά προορίζονται για τη γυναικεία μόδα, όπως μετάξι, οργάντζα, βελούδο και δαντέλα, η ίδια η ρίζα της παραγωγής των κομματιών της Palomo δίνει έμφαση στη θηλυκότητα. Νιώθω, ότι οι άνδρες χρειάζονται να έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν τρόπους για να φορέσουν ρούχα, που δεν ήταν σε θέση να φορέσουν στο παρελθόν.




Δες και αυτό!