Ουρανία Μιχαλολιάκου: “Είμαι στρέιτ, είμαι Ελληνίδα”

10/02/2017
από

Έχει πολλά ερωτήματα η κοπέλα, πάρα πολλά! Ο λόγος για την θυγατέρα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και δημοτική σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής στον Δήμο Αθηναίων, Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Σε απάντηση στο βίντεο της Συνατσάκη η κοπέλα διερωτάται:
Τι φοβάστε εσείς; Πού είναι η ελεύθερη επιλογή; Ποιοι είσαστε εσείς που θα κρίνετε ποιος είναι καλός γονέας ανάλογα με τα δικά σας κριτήρια; Γιατί βάζετε σ’ όλο τον κόσμο που δεν συμφωνεί με σας ταμπέλες; Το ένστικτο της προστασίας των δικών μας ανθρώπων εσείς το ονομάζετε μίσος;

Όπως γράφει και το quote στον λογαριασμό του twitter της υπάρχει χάος στο κεφάλι της. Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι νόμιζε ότι η θεματική εβδομάδα έγινε την εβδομάδα που μας πέρασε με θέμα τρανς και κοινωνικό φύλο. Έτσι εξηγείται και το ότι τελικά υποστηρίζει να πάνε τα προσφυγόπουλα στα ελληνικά σχολειά με την προϋπόθεση να μην τους μιλήσουμε για το πώς είναι να είσαι και άνδρας και γυναίκα.

Μέσα στο ντελίριο κατέληξε ότι “Το να κατηγορείς τους Έλληνες λέγεται υποκρισία δεν λέγεται ανθρωπισμός“, ενώ μάλλον έχει τραύμα που της έκοψαν και το συσσίτιο, που προστάτευε τις ελληνικές οικογένειες από την πείνα.

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!