SO FRIDAYS: Special guest Cleopatra Fyntanidou στο Sodade (03/02/17)

31/01/2017
από

Αυτή την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου το Sodade2 στο πρώτο So Fridays του 2017 υποδέχεται στο BackStage την αγαπημένη DJ και ραδιοφωνική παραγωγό του Best Radio 92.6, Cleopatra Fyntanidou!

Με μεγάλη πορεία στα ερτζιανά, αλλά και πίσω από τα decks, η Κλεοπάτρα είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο αγαπημένες DJs του ελληνικού κοινού.
Έχοντας μεγάλη αγάπη για τη μουσική, αλλά και μεγάλη παιδεία ξεκίνησε να παίζει μουσική σε μικρή ηλικία. Η αγάπη της για τους ήχους την έφερε ως μουσική επιμελήτρια, αλλά και ραδιοφωνική παραγωγό στον Flash 96,1, στον ΑΘΗΝΑ 9,84, στη ΝΕΤ, στο Mega Channel και στον KLIK FM 88.
Από το 2001 διατηρεί μια από τις πιο επιτυχημένες ζώνες στο ελληνικό ραδιόφωνο, από Δευτέρα ως και Παρασκευή 23:00-01:00 στη συχνότητα του Best 92,6, παρουσιάζοντας και υπηρετώντας την ηλεκτρονική/χορευτική μουσική.
Η Κλεοπάτρα έχει παίξει και εμφανιστεί στα καλύτερα και μεγαλύτερα clubs της χώρας κι έχει συνυπάρξει στα decks με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής, όπως οι Nick Warren, Mistress Barbara, Sister Bliss (Faithless), Booka Shade, Deadmau5, Terry Lee Brown Jr., G-Pal, κ.ά.
Μη χάσετε το set που έχει ετοιμάσει για το So Fridays την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου!
Μαζί της η resident του Sodade2 BackStage, DJ Fo.
Είσοδος 7 ευρώ με ποτό.
#Sodade2 #SoFridays #endless_fun



Δες και αυτό!