«Η Αθήνα είμαι μια πραγματικά μοναδική ευρωπαϊκή πόλη, όπου μπορείς να εκφράσεις ανοιχτά την αγάπη σου». Αυτό είναι το συμπέρασμα του δημοσιογράφου  από το Gaystarnews (σ.σ. ένα από τα μεγαλύτερα ενημερωτικά site της Ευρώπης με αναφορά στην LGBT κοινότητα) μετά από ένα ρεπορτάζ, σχετικά με το κατά πόσο η ελληνική πρωτεύουσα μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης για τους απανταχού «LGBT τουρίστες».

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η Αθήνα συνδυάζει την αρχαία ιστορία της Ρώμης με την κουλ oμορφιά του Βερολίνου… και ενώ στο Ρέικιαβικ, το Λονδίνο και το Παρίσι κάνει πολύ κρύο το χειμώνα, η Αθήνα απολαμβάνει τον ήλιο όλο τον χρόνο. Και είναι πραγματικά LGBTI-friendly. Παρότι ο gay γάμος είναι κάπως μακριά, η Ελλάδα βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας της ILGA-Europe, σχετικά με τα queer δικαιώματα στις πόλεις της Ευρώπης, πιο πάνω από την Ιρλανδία, την Ιταλία ακόμη και τη Γερμανία…» 

Ο δημοσιογράφος αναφέρεται μάλιστα και στo athens-real.com, μια καινούρια εκστρατεία που έχει ως στόχο να δείξει ότι η Αθήνα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Τέλος, προτείνει 7 μέρη στην πόλη ιδανικά για ένα τέλειο «αθηναϊκό» ραντεβού.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο bill_thanau@yahoo.gr. Cu!