Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Obama στέλνουν LGBT celebrities

25/01/2017
από

Αν έχετε θορυβηθεί τώρα τελευταία από την εκλογή του Donald Trump να ξέρετε, ότι δεν είστε μόνες και μόνοι. Οι πορείες των γυναικών τις περασμένης εβδομάδας καταδεικνύουν την ανησυχία για ισότητα, αλληλεγγύη, ασφάλιση, περίθαλψη, σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά το πλήθος των υποστηρικτών κι η μαζικότητα των συγκεντρώσεων δίνουν μία νότα αισιοδοξίας.

Μία τέτοια ευχάριστη νότα ήταν η πρόσφατη εκπομπή της Ellen DeGeneres, που μας ενέπνευσε και μας γέμισε δύναμη. Διασημότητες της LGBTQI+ κοινότητας ευχαρίστησαν μέσω της εκπομπής της Ellen τον Πρόεδρο Barack Obama για όλα όσα έκανε για την LGBTQI+ κοινότητα.

Ήσουν ο πρώτος Πρόεδρος, που πρόφερε τη λέξη trangender, και ελπίζω να μην είσαι ο τελευταίος», είπε η Laverne Cox, πρωταγωνίστρια του ‘Orange Is the New Black’.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς ‘Westworld’ Evan Rachel Wood ευχαρίστησε τον Ομπάμα για “… την αλλαγή του τρόπου, που οι άνθρωποι σκέφτονται για μας και κυρίως για τον τρόπο, που σκέφτομαι εγώ για τον εαυτό μου.

Σ’ ευχαριστώ“, είπαν μεταξύ άλλων οι εξής: Portia de Rossi, Jim Parsons, Evan Rachel Wood, Laverne Cox, Colton Haynes, Jonathan Groff, George Takei και Lily Tomlin.

Παρακολουθήστε το όμορφο βίντεο.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!