Μητέρα ομολογεί τη δολοφονία του gay γιου της- έκαψε μέχρι και το πτώμα του

17/01/2017

Τη δολοφονία του gay γιου της ομολόγησε μια γυναίκα από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Η ίδια τον μαχαίρωσε αρκετές φορές ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να κάψει το άψυχο σώμα του.

Ο λόγος για την Tatiana Lozano Pereira (32 ετών), που κατηγορείται ότι λίγο μετά τα Χριστούγεννα δολοφόνησε τον 16χρονο γιο της, επειδή ήταν gay.

Σύμφωνα με το G1, η Pereira και ο γιος της είχαν ένα μεγάλο καβγά στις 27 Δεκεμβρίου που έκανε τον νεαρό να μετακομισει στο σπίτι που έμενε η γιαγιά του και ο θείος του. Επέστρεψε όμως δύο μέρες μετά, όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα του. Φαίνεται μάλιστα πως η Pereira προσπάθησε να τον δελεάσει για να επιστρέψει. Όταν μπήκε στο σπίτι του, ο έφηβος έπεσε σε ενέδρα από τη μητέρα του και δύο άνδρες που είχαν προσληφθεί για να τον χτυπήσουν.

Πρόθεση της μητέρας του (σύμφωνα με την απολογία της) ήταν να του δώσει ένα μάθημα.

Όταν όμως ο άτυχος νεαρός έπεσε στο πάτωμα, η ίδια έδωσε εντολή να τον σκοτώσουν. Οι άντρες αρνήθηκαν και τότε η Pereira πήρε το κουζινομάχαιρο και τον σκότωσε. Με τη βοήθεια του συζύγου της (πατριό του νεαρού), το πτώμα απομακρύνθηκε από το σπίτι σ΄ένα απομονωμένο σημείο, όπου και το έκαψαν.

Η αστυνομία βρήκε το καμμένο σώμα δύο μέρες μετά. Η Pereira για να δικαιολογήσει την απουσία του γιου της, είπε σ΄όλους ότι έφυγε από το σπίτι. Έφτασε μάλιστα να συμπληρώσει σχετική αναφορά στην αστυνομία.

Τελικά, η ίδια συνελήφθη μαζί με τον σύζυγό της. Τα τοπικά μέσα ισχυρίζονται ότι η μητέρα ομολόγησε τη συμμετοχή της στο έγκλημα.

Ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι η Pereira βρισκόταν σε αυτοάμυνα που κατέληξε σε δολοφονία. Αντίθετα, ο θείος του θύματος επιμένει ότι σκότωσε τον γιο της εξ αιτίας της σεξουαλικότητάς του.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!