Η Hari Nef ως η πρώτη τρανς πρέσβειρα της L’Oreal

16/01/2017
από

Στο διαφημιστικό της L’Oreal που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια των Χρυσών Σφαιρών εμφανίστηκε η Hari Nef, η τρανς ηθοποιός και μοντέλο που έγινε γνωστή κυρίως μέσα από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά Transparent.

https://youtu.be/s2qABVZ4Jyg?t=6

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή της New, o αναπληρωτής γενικός διευθυντής της εταιρείας, Tim Coolican, δήλωσε: «Η L’Oréal Paris είναι ένα εμπορικό σήμα που τροφοδοτείται από την αποστολή της να ενδυναμώσει τον καθένα να συνειδητοποιήσει και να αγκαλιάσει την ομορφιά του και την πραγματική του αξία Προβάλλοντας διαφορετικά μεταξύ τους άτομα και παρουσιάζοντας τις ιστορίες τους, η νέα «True Match» εκστρατεία μας γιορτάζει τη δύναμη και την ομορφιά στο αίσθημα να νιώθει κανείς άνετα με τον εαυτό του».

Η όμορφη ηθοποιός είναο απόφοιτος του πανεπιστημίου Κολούμπια και ακτιβίστρια για θέματα ισότητας. Μάλιστα έχει δηλώσει ότι βλέπει το μόντελινγκ ως «πολιτική πράξη», εκτός από καριέρα. «Δεν προσπαθώ να μεγαλοποιήσω αυτό που κάνω, αλλά είναι περισσότερο από μια δουλειά για μένα. Είναι πολιτική» έχει πει μιλώντας στη Vogue.




Δες και αυτό!