Αρκετοί είναι αυτοί που τον νέο χρόνο αποφασίζουν να κάνουν δίαιτα, γυμναστική και γενικά να αλλάξουν τον εαυτό τους. Είναι γνωστή άλλωστε η φράση «Νέος χρόνος, νέος εαυτός». Κάτι με το οποίο δεν φαίνεται να συμφωνεί το Now Toronto, ένα περιοδικό από τον Καναδά, το οποίο καλεί τους αναγνώστες του να ξεπεράσουν τα στερεότυπα και απλά να αγαπήσουν τον εαυτό τους.

Για να τους πείσει, μάλιστα, επιστρατεύει 9 άτομα που φωτογραφίζονται χωρίς ρούχα, χωρίς ρετούς και κυρίως χωρίς «στερεότυπα».

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο bill_thanau@yahoo.gr. Cu!