Μια “αδερφή” στα μάτια ενός “straight”

12/11/2016
Prague Pride 2011 - pochod hrdosti - homosexuálové homosexualita gayové lesby - 13.8.2011

Ο ΤΑΖ τα παραδέχεται όλα. Κάνει φιλίες με straight για να κάνουν σεξ κι ανήκει σε μασονική gay αδελφότητα που ανεβοκατεβάζει τους σταρ. Μη σου πω συνεργάζεται και με το μνημόνιο.

1.Eίμαστε όλοι ενεργητικοί ή παθητικοί.

Ναι, κι επίσης όποιος δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ είναι σίγουρα συστημικός ενώ αν δεν χαμογελάς συνεχεια σαν να έχεις σύνδρομο Ντάουν. είσαι αρνητικός άνθρωπος. Για να ξεμπερδεύουμε: Υπάρχουν κάποιοι που μπορεί είναι μόνο ενεργητικοί (τουλάχιστον στα λόγια και βάρδα μη σου κάτσει νταλικέρης που θέλει να σε πηδήξει και φοράει στρινγκάκι). Υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να είναι μόνο παθητικοί (μολονότι οι έρευνες αγοράς έχουν δείξει ότι οι τραβεστί περισσότερο έχουν ζήτηση για να πηδήξουν τον πελάτη τους παρά να πηδηχτούν). Οι περισσότεροι κάνουν και τα δύο, κάποιοι άλλοι πάνε και με τα δύο φύλα και γενικότερα κανείς δεν είναι ένα μόνο πράγμα σε όλους τους τομείς της ζωής του ακόμα κι αν αυτό τον βολεύει να παρουσιάζει προς τα έξω ή βολεύει τους άλλους για να τον κατατάξουν σε μια κατηγορία. Το ίδιο συμβαίνει και στο σεξ.

2.Όταν μια γυναίκα φλερτάρει έναν gay λέγοντας του «τι κρίμα» πρέπει να αισθανόμαστε κολακευμένοι.

Κάτι σαν να κερδίσαμε επίσημη αναγνώριση δηλαδή από το straight ζωικό βασίλειο που μας πιστοποιεί ότι έχουμε τα φόντα να βαφτιστούμε στην ανωτερότητα του. Πηδώντας την γκόμενα. Λογικό όταν ο σύζυγος της την πεθαίνει «στα μπουκέτα» και όποτε κάνουν κρεβάτι, το πάρτι τελειώνει σε δύο λεπτά, συγγνώμη κι όλας μαντάμ, μήπως να το σκεφτείτε να γίνετε λεσβία κουρεμένη μιλιτέρ (straight στερεότυπο) να μην τρέχετε και στα κομμωτήρια και να τα πρήζετε του gay κομμωτή (και ακόμα ένα στερεότυπο) που τον έχετε περάσει για φιλενάδα ψυχαναλυτή και του λέτε όλα τα προβλήματά σας;

3.Ένας gay κι ένας straight δεν μπορούν να είναι φίλοι γιατί πάντα ο gay λιγουρεύεται τον straight.

Κατ’ αρχάς το πιο πιθανό είναι ο straight να είναι αυτός που λιγουρεύεται τον gay γιατί είναι κρυφή. Από κει πέρα αυτό είναι σαν το ένας άντρας δεν μπορεί να είναι φίλος με μια γυναίκα χωρίς κανείς από τους δύο τους να μη σκέφτεται το πήδημα. Επίσης ένας σκύλος δεν μπορεί να φιλιώσει με μια γάτα και η Ελένη Μενεγάκη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (οκ, το τελευταίο μάλλον ισχύει). Κατά τα άλλα και αν δεν έχεις πειστεί ακόμα, έλα να με δεις στο γήπεδο με τους straight φίλους μου τι μπινελίκια ρίχνω ουρλιάζοντας και θα πειστείς πως ο μόνος που θέλω να πηδήξω είναι ο διαιτητής. Όχι ο κολλητός μου.

4.Αν είσαι gay αυτή είναι και η μοναδική σου ιδιότητα, χαρακτηριστικό, ή ικανότητα.

Στην περίπτωση που αυτό ίσχυε τότε η κατ’ αρχάς η μισή Βουλή θα ήταν άδεια. Πολύ απλά γιατί το μόνο που θα ένοιαζε τις κρυφές της δημοκρατίας θα ήταν άντε το πολύ να ψηφίσουν για μείωση του ΦΠΑ στα καλλυντικά και τις κιλότες. Αυτοί ακριβώς είναι που συντηρούν το μύθο αρνούμενοι μέχρι πρόσφατα ακόμα και να ψηφίσουν το σύμβολο συμβίωσης. Μαζί με μια παρέα γνωστών καλλιτεχνών, ηθοποιών, τραγουδιστών κλπ που τα πρωινά δηλώνουν πόσο ερωτευμένοι είναι με την μοντέλα και την παρουσιάστρια. Και τα βράδια, μετά την πίστα, μελαγχολούν που δεν έχουν την γκαρνταρόμπα της Σαπουντζάκη. Τον ίδιο μύθο συντηρεί η επίσημη ιστορία που θεωρεί προσβλητικό το να αναφερθεί κάποιος στην ομοφυλοφιλία ενός σημαντικού πολιτικού, καλλιτέχνη κλπ. Σαν να σου λένε ότι αν είσαι πούστης, μόνο πούστης μπορεί να είσαι. Ευτυχώς δηλαδή που ήρθε και ο Όλιβερ Στόουν, έκανε νετακαπάζ στον Κόλιν Φάρελ ως Μέγα Αλέξανδρο αλλά επίτηδες του άφησε μαύρη τη ρίζα, για να φαίνεται ότι τα βάφει. Μόνο που μια αδελφή μπορεί να είναι και Μέγας και κατακτητής, και πολλά άλλα. Όπως κάθε άνθρωπος δηλαδή.

5.Είμαστε ένα κρυφό κύκλωμα, κάτι σαν μασονική στοά.

Και ειδικά στον καλλιτεχνικό χώρο λύνουμε και δένουμε και κανείς δεν πρόκειται να βρει δουλειά αν δε μας κάτσει. Ναι, κι επίσης τα βράδια διοργανώνουμε θεματικές παρτούζες σε πολυτελή νεοκλασικά φορώντας μανδύες και μάσκες και ψέλνοντας τα λόγια της τελετής μύησης. Αφού ο άτυχος straight νέος μυηθεί, κοινώς τον πάρουμε όλοι μας, αμέσως του προσφέρεται ρόλος σε τηλεοπτική σειρά και γίνεται εξώφυλλο. Θεωρία που ισχυροποιείται από το γεγονός του ότι ακόμα και μέσα στα site γνωριμιών πολλοί δηλώνουν, «ψάχνω κάποιον εκτός κυκλωμάτων». Δηλαδή τι εννοείς μωρή εκτός κυκλωμάτων; Να μην είναι ηλεκτρολόγος και σε βραχυκυκλώσει; Σύμφωνα με τον παραπάνω μύθο όλες οι αδερφές βρίσκουν εύκολα δουλειά γιατί έχουν μια εβραϊκού τύπου αλληλεγγύη. Μόνο που η αλήθεια είναι πως οι αδερφές χάνουμε, εξευτελιζόμαστε ή απολυόμαστε από δουλειές περισσότερο από τους straight εφ’ όσον εκείνοι είναι που με Ισραηλινό οίστρο μας βλέπουν σαν Παλαιστίνιους.

Σημασία ούτως ή άλλως έχει όπως θα έλεγε ένας straight, «καλό παιδί να είναι μωρέ, και να μην ενοχλεί τους άλλους που μου βγαίνουν κάτι ξεσκισμένες στο δρόμο και θες να ξεράσεις. Εγώ και σπίτι μου έχω βάλει πούστη, έναν ξάδερφο της γυναίκας μου και μια χαρά περάσαμε, κρίμα το παιδί βέβαια».

Tassos Theodoropoulos

***ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana . Kάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του facebook www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το [email protected] για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης




Δες και αυτό!