Ακόμα μία είδηση από αυτές που γράφονται στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων, έλαβε χώρα στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, με θύμα μία Σύρια τρανς γυναίκα.

Η μετανάστρια είχε καταφύγει στην Τουρκία, όπως χιλιάδες συμπατριώτες της τα τελευταία χρόνια και δολοφονήθηκε στο σπίτι της, στο Τζιχάνγκιρ, στις 17 Δεκεμβρίου από έναν πελάτη.

Η Σέντι, που εργαζόταν ως εργάτρια του σεξ, φέρεται να μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από έναν πελάτη, ενώ αυτή τη στιγμή η αστυνομία εξετάζει υλικό από κάμερες στην περιοχή, προκειμένου να τον εντοπίσει.

Φίλοι του θύματος πήγαν στο νεκροτομείο ιατροδικαστή, προκειμένου να λάβουν το σώμα της Σέντι, αλλά δεν είχαν δικαίωμα να πάρουν τα υπάρχοντά της. Ανέφεραν ακόμα πως το σώμα της ήταν τόσο κατακρεουργημένο, που ήταν αγνώριστο.

πηγή: tvxs.gr

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο bill_thanau@yahoo.gr. Cu!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δυστυχώς η Τουρκία ολισθαίνει στον επικίνδυνο δρόμο του εμφυλίου και σύντομα θα διαμελιστεί με φόντο τα ανθρώπινα δικαιώματα….ας κλείσουμε τα σύνορα να τελειώνουμε επιτέλους….

Comments are closed.