Με ένα ζευγάρι ανδρών κι άλλο ένα γυναικών αντικατέστησε το ζευγάρι της Μαρίας και του Ιωσήφ, ένας δημιουργός διακοσμητικών αντικειμένων από την Καλιφόρνια.

Ο Mark Thaler αποφάσισε να αποτυπώσει τη γνωστή αναπαράσταση της γέννησης του Χριστού, χρησιμοποιώντας ομόφυλα ζευγάρια και να τα προωθήσει μέσω της ιστοσελίδας Zazzle.com.

Η κίνηση του αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ευαγγελικής εκκλησίας, η οποία έπεισε την ιστοσελίδα να αποσύρει την διάθεση των αντικειμένων αυτών.

«Αυτές οι δημιουργίες προσπαθούν με γελοίο τρόπο να παρουσιάσουν οτι η ομοφυλοφιλία είναι αγνή και ιερή. Προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία της γέννησης με τον δικό τους τρόπο…», δήλωσε η υπεύθυνη της εκκλησίας Andrea Williams.

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο bill_thanau@yahoo.gr. Cu!