Η A bit of Greece αποσπά το Silver βραβείο στα Greek Export Awards 2016

13/12/2016

H A bit of Greece, εταιρία Marketing, Internet Marketing και Export Marketing με ειδίκευση στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, απέσπασε το Silver βραβείο στην κατηγορία Top Export Consultant των “Greek Exports Awards 2016”, που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου. Ο θεσμός των “Greek Exports Awards 2016” διοργανώθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την Ethos Media S.A. συμβάλλοντας στην ανάδειξη των κορυφαίων ελληνικών εταιριών που υποστηρίζουν την εξάπλωση της ελληνικής επιχειρηματικότητας σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Η A bit of Greece ξεχώρισε ανάμεσα στις εξίσου αξιόλογες υποψηφιότητες και επιβραβεύτηκε για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που βλέπουν τις διεθνείς αγορές ως μία ευκαιρία-κλειδί για την ανάπτυξη τους.

«Αποστολή μας είναι η δημιουργία ιδεών, προϊόντων και υπηρεσιών που προσθέτουν αξία στους πελάτες μας και στους πελάτες των πελατών μας. Αναλύοντας τις εξατομικευμένες ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα επιχειρηματία, μέσα σε μία περίοδο εκτεταμένης ύφεσης, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για στοχευόμενη επικοινωνία των ελληνικών προϊόντων στην Ελλάδα και στις διεθνείς αγορές. Πιστεύουμε ότι το να καταφέρει κανείς να εξάγει ένα προϊόν με επιτυχία σημαίνει όχι μόνο μια πρώτη παραγγελιά αλλά σίγουρα επαναληπτικές παραγγελίες και «χτίσιμο» της μάρκας στην εκάστοτε αγορά. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η προσπάθεια μας επιβραβεύτηκε και μας έδωσε το έναυσμα να συνεχίσουμε αναζητώντας νέες ευκαιρίες και καινοτόμες λύσεις για την ανάπτυξη της ελληνικής εξαγωγικής δραστηριότητας», δήλωσε η ιδρύτρια και Γενική Διευθύντρια της A bit of Greece, Βίκυ Πέππα.

Σήμερα, στο πελατολόγιο της A bit of Greece συγκαταλέγονται αρκετές ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στους κλάδους των τροφίμων, καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής, ένδυσης, υπόδησης, ειδών σπιτιού & διακόσμησης και του τουρισμού.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!