Χριστούγεννα δίχως δωράκια και bazaar δεν γίνεται… 

…Και για το δικό μας πολύχρωμο bazaar φροντίζουν οι «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» για όμορφα rainbow, χειροποίητα δωράκια, κασκόλ, σκουφιά, θήκες για καπνό ή ηλεκτρονικά τσιγάρα, κοσμήματα και μπρελόκ και ένα σωρό όμορφα πραγματάκια που θα μας κάνουν την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και πολύχρωμη!

Οι Οικογένειες «Ουράνιο Τόξο» είναι η Οργάνωσή μας που διεκδικεί δυναμικά και με κάθε τρόπο θέματα ισότητας σχετικά με την γονεïκότητα για LGBT άτομα και γονείς. Θα βρείτε την σελίδα τους στο facebook εδώ ενώ την σελίδα του bazaar εδώ.

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί στο φιλόξενο καφέ Δυάρι (Μεγάλου Αλεξάνδρου 134, στον Κεραμεικό) από την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016, από τις 6 έως τις 8 κάθε απόγευμα. 

Οι Οικογένειες, όμως, ετοιμάζουν και άλλες δράσεις μέχρι τα Χριστούγεννα για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

Θα τα πούμε εκεί!

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο bill_thanau@yahoo.gr. Cu!