Οι 8 καλύτερες LGBT σειρές του διαδικτύου για το 2016

09/12/2016

Είναι γνωστό ότι οι ιστορίες που σχετίζονται με LGBT χαρακτήρες δεν είναι και ιδιαίτερα δημοφιλείς στα mainstream media. Ευτυχώς όμως που υπάρχει το διαδίκτυο, μιας και δίνει τη δυνάτοτητα σε περισσότερους δημιουργούς να ασχοληθούν μ΄αυτό το κομμάτι.

Εμείς, σας παρουσιάζουμε τις 8 καλύτερες (κατά τη γνώμη μας) web εκπομπές με LGBT θεματολία για το 2016.

Her Story

H σειρά ακολουθεί τη ζωή δύο τρανς γυναικών στο Λος Άντζελες που ταλαιπωρούνται από την αναζήτηση του έρωτα.


The Gay and Wondrous Life of Caleb Gallo

Μια γλυκόπικρη αποτύπωση της ζωής του Caleb Gallo και της παρέας του.


Danny the Manny

Η σειρά ακολουθεί τη ζωή του Danny, ενός 20χρονου babysitter που ανακαλύπτει πως το 6 χρονο παιδί που παρακολουθεί έχει ένα ενδιαφέρον για το crossdressing.


Boxed in

Προσπαθούμε να χωρέσουμε τους εαυτούς μας σε μικροσκοπικές ταυτότητες. Πρόκειται για μια σειρά σχετικά με το πως όλα- λίγο πολύ- είναι χάλια.


Gaycation

H σειρά ντοκιμαντέρ Viceland ακολουθεί την Ellen Page και τον φίλο τους, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει τις LGBT κουλτούρες σ΄όλο τον κόσμο.

https://youtu.be/8wg3lHJosbo


Adulting

Η ζωή δύο κολλητών, του Max και της Faye.


Queer Kid Stuff

LGBT θέματα με τρόπο όμορφο και κατανοητό για τα παιδιά…


Τhe ‘Other’ Love Story

Μια όμορφη ιστορία αγάπης

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!