DHI: Ο παγκόσμιος ηγέτης στην αποκατάσταση μαλλιών … είναι Έλληνας

28/12/2016

“Μάθε ποια είναι τα απλά βήματα που θα σου αλλάξουν το πρόσωπο και τη… ζωή!”

Ήταν το 1970 όταν ένας Έλληνας, ο Κωνσταντίνος Γιώτης, ίδρυσε στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια το DHI Global Medical Group με στόχο να αλλάξει τον κόσμο της αποκατάστασης μαλλιών και κατά συνέπεια τις ζωές χιλιάδων ασθενών που έπασχαν από τριχόπτωση σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, 46 χρόνια μετά, η DHI φαίνεται να έχει επιτύχει πλήρως τον στόχος της, μιας και έχει αναδειχθεί σε παγκόσμιο ηγέτη στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού.

Η έγκαιρη διάγνωση

Όπως ακριβώς ισχύει με όλες τις παθήσεις, έτσι και στην τριχόπτωση, η έγκαιρη διάγνωση αποτελεί το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, αφού δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις σχετικά με την θεραπεία που πρέπει να ακολουθήσει ο κάθε ασθενής. Στα κέντρα της DHI εφαρμόζεται το προηγμένο σύστημα (DSA), το οποίο έχει αναπτυχθεί από μια ομάδα ειδικών παγκοσμίου φήμης και είναι το μόνο που παρέχει ακριβή και εξατομικευμένη διάγνωση για όλους τους τύπους τριχόπτωσης.

Η αποτελεσματική θεραπεία

Με δεδομένο πως η τριχόπτωση μπορεί να εμφανιστεί σε διαφορετικές μορφές και για διαφορετικές αιτίες, στην DHI κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά και με μεγάλη προσοχή ενώ στη συνέχεια καθορίζεται το πλάνο θεραπείας που αρμόζει στον κάθε ασθενή.

Ακριβής και εξατομικευμένη διάγνωση για όλους τους τύπους τριχόπτωσης

Η νέα – ανώδυνη – εποχή στη μεταμόσχευση μαλλιών

Η ιατρική ομάδα της DHI εγκαινίασε τη νέα εποχή στη μεταμόσχευση μαλλιών παρουσιάζοντας την πρωτοποριακή και πιο σύγχρονη τεχνική στην ιστορία, την περίφημη Direct Hair Implantation που από τότε, προσφέρεται αποκλειστικά και μόνο στους ασθενείς της DHI παγκοσμίως. Πρόκειται για την καλύτερη και την πιο απλή τεχνική που υπάρχει, μιας και η διαδικασία είναι ανώδυνη (χωρίς οπές, νυστέρια, ουλές) και με σίγουρα αποτελέσματα. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες και εκτελείται χωρίς να απαιτεί κούρεμα ή ξύρισμα του κεφαλιού. Έτσι, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία και τις καθημερινές δραστηριότητες μια μέρα μετά τη συνεδρία!   

Ανώδυνη τεχνική με σίγουρα αποτελέσματα

Τα κατάλληλα προϊόντα

Προκειμένου τώρα τα μαλλιά να παραμένουν λαμπερά, δυνατά και πλούσια, χρειάζονται ειδική φροντίδα με καλλυντικά προϊόντα που συμβάλλουν στην διατήρηση της υγείας της τρίχας. Η νέα σειρά προϊόντων της DHI περιέχει βελτιωμένη σύνθεση και φυσικά συστατικά από τη Μεσόγειο που αποτελούν την καλύτερη «ασπίδα προστασίας» κατά της τριχόπτωσης (σ.σ.τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε όλες τις κλινικές DHI, σε επιλεγμένα κομμωτήρια & online ΕΔΩ).

Η νέα σειρά προϊόντων της DHI

Για να συνοψίσουμε, στον αγώνα κατά της τριχόπτωσης, η DHI αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο. Και να το πούμε πιο απλά: «Βρίσκεσαι στα καλύτερα – ελληνικά- χέρια».


DHIΛεωφ. Βουλιαγμένης 30, Αθήνα 11743, τηλ.: 2109211630, http://dhi.gr/




Δες και αυτό!