Tom Ford: ¨Όλοι οι άνδρες πρέπει να γαμ@@@νται κάποια στιγμή στη ζωή τους”

07/12/2016

Πίσω το 2004, ο σχεδιαστής και παραγωγός Tom Ford είχε δηλώσει στο περιοδικό GQ, ότι “κάθε άνδρας πρέπει να γαμ@@ται κάποια στιγμή στη ζωή του”. Τώρα, 12 χρόνια αργότερα, ο Ford μιλα ξάνα στο περιοδικό για τη δήλωσή του αυτή.

“Ω θεέ μου, τι σκεφτόμουν; Αλλά εξακολουθώ να το πιστεύω. Θα βοηθούσε τους straight άνδρες να καταλάβουν τις γυναίκες. Εκείνη τη στιγμή βρίσκεσαι σε μια πολύ ευάλωτη θέση και είναι πολύ παθητική η θέση. Και υπάρχει μια τέτοια εισβολή, που κατά κάποιο τρόπο, ακόμη κι αν είναι συναινετική, είναι απλά πολύ προσωπική. Και πιστεύω ότι υπάρχει κάτι που συμβαίνει που σε βοηθάει να καταλάβεις και να εκτιμάς αυτό που περνούν οι γυναίκες σ΄όλη τους τη ζωή, γιατί δεν είναι απλά σεξουαλικό. Υπάρχει και μια άλλη είδους εισβολή. Και πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν καθόλου.”

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!