Ένα Διονυσιακό όργιο στο Γκάζι (26/11/16)

25/11/2016

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στα social media, όργιο Διονυσιακού τύπου (σ.σ. όπως τότε στις καλές εποχές) “ετοιμάζεται” σε γνωστό διαμέρισμα στο Γκάζι. Οι διοργανωτές -χωρίς δισταγμό- ανακοίνωσαν πως πρόκειται για μία “γιορτή”, που συνηθίζουν να κάνουν μία φορά το χρόνο, για να ενδυναμώσουν τις σχέσεις μεταξύ των φίλων – οπαδών τους αλλά και για να προσηλυτίσουν νέους ενδιαφερόμενους.


Φυσικά, μιλάω για το πάρτι των 4ων γενέθλιων του Apartment club στο Γκάζι, στο οποίο κεντρικό θέμα είναι ένα Διονυσιακό όργιο. Αυτό το Σάββατο (26/11), ετοιμαστείτε για μια σειρά από shows, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν να οργανώνουν, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Επίσης, σ΄αυτή τη Διονυσιακή νύχτα θα κληρωθούν -ζωντανά- πολλά δώρα, όπως δωροεπιταγές, tatoo αλλά κι ένα ταξιδάκι (για δύο άτομα) που θα κερδίσει ένα τυχερός με τη δυνατότητα να επιλέξει την πόλη προορισμού (μεταξύ Λονδίνου, Ρώμης και Βερολίνου).

Αυτός, λοιπόν, είναι ο τρόπος που επέλεξε η ομάδα του Παναγιώτη να πει “ευχαριστώ” σε όλους εκείνους που αυτά τα χρόνια στήριξαν και αγάπησαν κάθε τρελό project που γέννησε η φαντασία τους. Οπότε, αφήστε τον καναπέ σας, γιατί ο Διόνυσος, ο Πάνας και όλο το παρεάκι τους υπόσχονται ένα τρελό όργιο, σε μια νύχτα με μότο “ότι φάμε ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κ@@@ς μας”.

aparthemnt-club-4-anniversary-time-line

Apartment club: Μεγάλου Αλεξάνδρου 141, Γκάζι

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!