Jennifer Lawrence στην LGBT+ κοινότητα: “Μην φοβάστε, να είστε δυνατοί”

20/11/2016

H βραβευμένη ηθοποιός Jennifer Lawrence έγραψε μια μικρή στήλη στο Broadly, στην οποία καλεί την LGBT κοινότητα να παραμείνει δυνατή.

Η ηθοποιός τόνισε ότι η νίκη του Donald Trump θα πρέπει να δώσει κίνητρα στην κοινότητα για να συνεχίσει να αγωνίζεται.

«Αφήστε αυτό να γίνει η φωτιά που δεν υπήρχε πριν”, γράφει η ίδια.

“Αν είσαι ένας μετανάστης, εάν είσαι ένα πρόσωπο χρώματος, αν είσαι LGBTQ +, αν είσαι γυναίκα – δεν πρέπει να φοβάσαι, να είσαι δυνατός””

“Είναι λόγικό να είμαστε λυμημένοι επειδή το παρόν είναι αυτό που είναι, αλλά δεν πρέπει να νικηθούμε”.

 

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!