Ντόναλντ Τραμπ: “Η ισότητα στον γάμο έχει διευθετηθεί και είμαι εντάξει μ΄αυτό”

14/11/2016

To ότι είναι “εντάξει” με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, σχετικά με την ισότητα στον γάμο, δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ εχθές το απόγευμα.

Η δήλωση αυτή έγινε στα πλαίσια της πρώτης του τηλεοπτικής συνέντευξης στην εκπομπή 60 Minutes του CBS. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Leslie Stahl τον ρώτησε σχετικά με τους γάμους μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

“Δεν έχει σημασία, είναι κάτι που έχει ήδη διευθετηθεί. Είναι νόμος. Διευθετήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο. Σημαίνει ότι έχει τελειώσει”, δήλωσε ο Tραμπ.

Τότε η δημοσιογράφος ξεκίνησε να τον ρωτά για τους δικαστές που πρόκειται να προτείνει για το Ανώτατο Δικαστήριο και που εναντιώνονται στον νόμο. “Έχει τελειώσει, αυτές οι υποθέσεις έχουν πάει στο Ανώτατο Δικαστήριο. Έχουν διευθετηθεί. Και είμαι εντάξει μ΄αυτό.”, απάντησε ο ίδιος.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!