Συνέντευξη: Jordan Fox

02/11/2016
credits: www.cockpik.com. και www.xburning.eu

Ο Jordan Fox είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς πορνοστάρ. Με παραπάνω από 100 ταινίες, κατάφερε να σαγηνεύσει φακό και θεατές και να μείνει στο χώρο για περισσότερα από 7 χρόνια. Την Ελλάδα την αγαπάει πολύ και μας κάνει την τιμή να μας επισκέπτεται συχνά. Αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο (04 & 05/11) θα βρεθεί στην Alexander Sauna σε ένα καυτό και πολλά υποσχόμενο σόου που θα περιλαμβάνει live sex και παιχνίδια με το κοινό. Εμείς, συναντήσαμε τον Jordan και μας μίλησε για όλα.

Πως αποφάσισες να ασχοληθείς επαγγελματικά με τη βιομηχανία του πορνό;

Ήμουν ακόμα φοιτητής όταν το αποφάσισα. Ήθελα να βάλω κάτι πικάντικο στη ζωή μου. Λατρεύω το σεξ και μου αρέσει να επιδεικνύω το σώμα μου, γι’ αυτό και διάλεξα το πορνό. Αλλά, αποφάσισα να σταματήσω επαγγελματικά τον περασμένο χρόνο για να τελειώσω τις σπουδές μου.  

Πρωτοεμφανίστηκες σε πορνό ταινίες το 2008. Πως ένιωσες την πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα;

Ήμουν πολύ αγχωμένος και νευρικός, αλλά και ενθουσιασμένος, ταυτόχρονα. Γουστάρω να ξέρω ότι ο κόσμος με βλέπει να κάνω σεξ, με συναρπάζει.

Εχεις πει ότι είσαι bisexual. Απολαμβάνεις εξίσου μία σχέση με έναν άνδρα και με μία γυναίκα;

(γέλια). Μην πιστεύεις όλα όσα έχω πει. Είμαι αποκλειστικά gay.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισες ως πορνοστάρ;

Ως πορνοστάρ πρέπει να παραμένεις νέος, γυμνασμένος και σέξι συνεχώς. Είναι μία δημόσια δουλειά και είσαι πάντα εκτεθειμένος. Έτσι, έπρεπε να ακολουθώ έναν πολύ υγιεινό τρόπο ζωής για να είμαι στην κορυφή, και αυτό συμπεριλάμβανε καλό ύπνο, δίαιτα, γυμναστική και καθόλου τσιγάρο.

credits: www.cockpik.com. και www.xburning.eu
credits: www.cockpik.com. και www.xburning.eu

Πόσο εύκολο ήταν να διατηρήσεις τη στύση σου για τόσες πολλές ώρες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;

Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Πριν από κάθε γύρισμα έκανα αποχή από το σεξ για αρκετές μέρες ώστε να είμαι μέσα στην “καύλα” κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. 

Απολάμβανες να κάνεις σεξ μπροστά στην κάμερα ή ήταν απλά μέρος της δουλειάς σου;

Τρελαινόμουνα να κάνω σεξ μπροστά από την κάμερα. Με εξίταρε η ιδέα ότι ο κόσμος θα με έβλεπε και θα αυνανιζόταν.

Ποιος είναι ο τύπος σου στους άνδρες ;

Μου αρέσουν οι νέοι, αθλητικοί και μυώδεις άνδρες, αλλά όχι οι τριχωτοί. Πάνω απ’ όλα, αποφεύγω τους άνδρες που παίρνουν ναρκωτικά, γιατί δεν είναι καλοί στο κρεββάτι, παρόλο που δεν το παραδέχονται. Αντίθετα, πολλοί είναι αυτοί που νιώθουν ότι θέλουν chems για να αποδώσουν στο σεξ.  

Γουστάρεις να βλέπεις τις δικές σου ταινίες πορνό;

Το έκανα στο παρελθόν, όσο ήμουν στη βιομηχανία του πορνό, αλλά τώρα είναι κάτι που δε με ενδιαφέρει. Προτιμώ να ζω το παρόν και το μέλλον, και να αφήνω το παρελθόν πίσω μου.

credits: www.cockpik.com. και www.xburning.eu
credits: www.cockpik.com. και www.xburning.eu

Έχεις βαρεθεί κατά καιρούς το σεξ;

Μερικές φορές, ναι. Αλλά δεν κράτησε για πολύ.

Πες μου κάτι για το οποίο είσαι περήφανος.

Είμαι περήφανος για την καριέρα μου. Ήμουν 7 χρόνια στο πορνό, όταν πολλοί άλλοι ηθοποιοί αυτού του είδους κατάφεραν να μείνουν στο χώρο για 2 ή 3 χρόνια. Κέρδισα πολλά βραβεία και διακρίσεις, έκανα πάνω από 100 ταινίες, αρκετά εξώφυλλα για περιοδικά και εκατοντάδες σόου σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου της Ελλάδας, μίας χώρας ιδιαίτερης για μένα.

Ποια ήταν η πιο αμηχανη στιγμή στην καριέρα σου;

Κατά τη διάρκεια ενός σεξ σόυ στις Βρυξέλλες, ένας Γερνανός πορνοστάρ πήρε τόσα πολλά ναρκωτικά, που έπεσε στο πάτωμα. Έπρεπε να καλέσουμε ασθενοφόρο 5 λεπτά πριν την έναρξη του σόου. Έτσι, βγήκα μόνος μου στην πίστα, αλλά ήταν λίγο βαρετό. Μέχρι που βρήκα ένα ξανθό αγόρι στο κοινό και τον ανέβασα πάνω στη πίστα και… του έκανα άγριο σεξ. Ο κόσμος το απόλαυσε ιδιαίτερα.

credits: www.cockpik.com. και www.xburning.eu
credits: www.cockpik.com. και www.xburning.eu

Ποια είναι η γνώμη σου για του Έλληνες άνδρες;

Οι Έλληνες είστε πολύ καυτοί, όμορφοι και φιλικοί, πράγμα πολύ σημαντικό. Στην Ελλάδα μπορείς να βρεις όλους τους τύπους ανδρών. Μεσογειακούς, σκούρους, ξανθούς με μπλε μάτια.. Έχεις όλες τις επιλογές! Θέλω πολύ να κάνω ένα όργιο με Έλληνες αποκλειστικά κάποια στιγμή.

Είχες ποτέ Έλληνα σύντροφο;

Ποτέ δεν είχα Έλληνα σύντροφο. Προτιμώ να κάνω σεξ αριστερά-δεξιά, και όχι αποκλειστικά με έναν. Έχω κάνει σεξ με πολλούς Έλληνες και, ναι, είναι πολύ καλοί. Είναι πολύ αισθησιακοί και ξέρουν να απολαμβάνουν την ερωτική πράξη.

Ποια είναι τα όνειρα σου για το μέλλον;

Τελείωσα τις σπουδές μου τον περασμένο χρόνο και θα ξεκινήσω δουλειά σε 2 μήνες στο Στρασβούργο, που είναι και ο τόπος διαμονής μου, ως ταξιδιωτικός πράκτορας. Εύχομαι να παραμείνω σέξι για αρκετά χρόνια ακόμη, να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο και να κάνω σεξ με συναρπαστικούς άνδρες.

Πες μας για το σόου που θα κάνεις στην Alexander Sauna στις 4 Νοεμβρίου; Τι θα δούμε εκεί και τι να περιμένυμε από εσένα;

Νιώθω πολύ περήφανος που με προσκάλεσαν από την Alexander Sauna ξανά. Έχω εμφανιστεί εκεί άλλες δύο φορές, το 2010 και το 2015. Πλέον, δεν κάνω πολλά σόου, αλλά για την Alexander Sauna δε θα έλεγα ποτέ όχι. Στις 4 Νοέμβρη θα κάνω 2 άγριες εμφανίσεις, με ζωντανό σεξ, και ποιος ξέρει.. Μπορεί να παίξω και με το κοινό που θα είναι εκεί. 

Έχεις κάποιο μήνυμα που θες να στείλεις στους Έλληνες φαν σου ;

Αγαπώ πολύ την Ελλάδα. Είναι τόσο όμορφη χώρα και είμαι χαρούμενος που είμαι πάλι εδώ. Έχω επισκεφθεί την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, τη Ρόδο, την Πάτμο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Αυτά τα μέρη ήταν μαγευτικά και είναι τόσα άλλα αυτά που θέλω να δω από κοντά. Λατρεύω την Ελληνική κουζίνα και ο κόσμος είναι τόσο φιλόξενος και φιλικός, που με κάνει να θέλω να έρχομαι εδώ ξανά και ξανά.

credits: www.cockpik.com. και www.xburning.eu
credits: www.cockpik.com. και www.xburning.eu

Spyros Katopodis

"Τον λένε Σπύρο. Είναι σχεδόν 30. Δε θέλει να το παραδεχτεί, αν και γκριζάρουν τα μαλλιά του. Κριός με ωροσκόπο Καρκίνο. Πιστός ονειροπόλος. Έχει σπουδάσει Μηχανικός Η/Υ στην Πάτρα και μετά έκανε MBΑ γιατί το γούσταρε. Τώρα περνάει το χρόνο του μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας. Στο Λονδίνο δουλεύει. Την Αθήνα την αγαπάει. Τα καλοκαίρια θα τον βρεις στο Μεγανήσι και στην Κέρκυρα. Αγαπάει να κάνει εκπλήξεις στους άλλους και να γράφει ιστορίες ανθρώπως που του εξάπτουν την περιέργεια. Λατρεύει το μπέικον και το περγαμόντο. Παλιά νόμιζε ότι τα ξέρει όλα. Τώρα ξέρει ότι δε θέλει να τα μάθει όλα. Χαμογελά συνέχεια και σε κοιτάει στα μάτια! Αυτός είμαι εγώ".

Σχόλια και παρατηρήσεις ευπρόσδεκτα στο [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!