Όλοι ξέρουμε πως το Βερολίνο είναι ο παράδεισος του (gay) κλάμπινγκ. Μια πόλη σεξουαλικής απελευθέρωσης, όπου τα πράγματα μπορούν να γίνουν αρκετά άγρια (σ.σ. η αίσθηση εξάλλου, όταν μπαίνεις στο κλαμπ Berghain 2 τα ξημερώματα, είναι σίγουρα κάτι που δύσκολα ξεχνάς). Χιλιάδες άτομα απ΄όλο τον κόσμο επισκέπτονται την πόλη γι΄αυτό.

Ευτυχώς, το Βερολίνο έχει επενδύσει στα «underground parties» δημιουργώντας ένα πραγματικά φανατικό κοινό. Τι συμβαίνει όμως σ΄αυτά; Οι φωτογράφοι του «Dazed», George Nebieridze και Ana Tabatadze, μας ξεναγούν με τον φακό τους σ΄ενα τέτοιο πάρτι, σε μια gay βραδιά με το όνομα Ηerrensauna.

 

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!