Είναι κούκλος, τραγουδάει Παντελίδη και είναι φαβορί για να εκπροσωπήσει τη Σερβία!

Τον λένε Saša, είναι εξαιρετικά hot και μόλις στα 31 του χρόνια έγινε διάσημος μέσα σε ένα καλοκαίρι κυκλοφορώντας μια σειρά από τραγούδια.

Ο Saša Kovačević θεωρείται από τον Σερβικό τύπο το φαβορί για να εκπροσωπήσει τη Σερβία στον 62ο διαγωνισμό της Eurovision και έχει ξεσηκώσει ήδη το gay κοινό της Ευρώπης που αγαπά και ακολουθεί το διαγωνισμό.

sasa-kovacevic

Η Σερβική τηλεόραση δεν έχει ακόμα κάνει γνωστές τις προθέσεις της, σχετικά με τον τρόπο επιλογής του καλλιτέχνη για το Κίεβο αλλά ακόμα και εσωτερική επιλογή να γίνει, ο Saša θεωρείται ήδη ψηλά στη λίστα της κρατικής τηλεόρασης.

Ο τραγουδιστής δήλωσε: “Δεν γνωρίζω αν το RTS (η κρατική τηλεόραση της Σερβίας) έχει καταλήξει σε ονόματα, αλλά χαίρομαι που ακούω ότι παίζει το όνομά σου. Θα ήταν ωραίο να εκπροσωπήσω τη χώρα μου.”

Με πάνω από 50 εκατομμύρια views, το τραγούδι Slučajno τον έκανε διάσημο στη χώρα του. Και πάω στοίχημα πως το ξέρετε ήδη το τραγούδι καθώς είναι το cover version του “Δεν ταιριάζετε σου λέω” του Παντελή Παντελίδη!

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!