Miley Cyrus: “Πάντα μισούσα τη λέξη bisexual”

12/10/2016

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Coming Out, το Variety μίλησε με τη Miley Cyrus για τη δική της απόφαση να μιλήσει ανοιχτά ως pansexual και gender neutral.

“Σ΄όλη μου τη ζωή, δεν καταλάβαινα το δικό μου φύλο και τη δική μου σεξουαλικότητα. Πάντα μισούσα τη λέξη bisexual γιατί ακόμη κι αυτή με έβαζε σ’ ένα κουτί. Το σύμπαν πάντα μου έδινε τη δύναμη να γνωρίζω ότι θα είμαι οκ. Ακόμα κι εκείνο τον καιρό, όταν οι γονείς δεν καταλάβαιναν, απλά ένιωθα ότι μια μέρα θα καταλάβουν”.

Σε όσους τώρα εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν τη Cyrus ώς bisexual, η ίδια απαντά: “Πιστεύω ότι η LGBTQ αλφάβητος θα μπορούσε να συνεχιστεί για πάντα. Αλλά υπάρχει ένα “P” που πρέπει να προστεθεί, για το “pansexual”.

H Miley έκανε coming out το 2015 στο περιοδικό Paper.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!