“Yπερδυνάμεις” για τον άνδρα που δεν αυνανίστηκε για 700 μέρες

07/10/2016

Υπερδυνάμεις ισχυρίζεται ότι απέκτησε ένας άνδρας που “εγκατέλειψε” τον αυνανισμό για 700 μέρες.

Ένα πείραμα με τον εαυτό του έκανε ένας άνδρας με το όνομα Brohit και αποφάσισε να το μοιραστεί με τον κόσμο, μέσω του Reddit – της πλατφόρμας που ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει ανώνυμα.

Μιλώντας για την εμπειρία του σε περίπου 200.000 άτομα, ο Brohit υποστήριξε ότι λόγω της αποχής του κέρδισε ιδιαίτερες ικανότητες, όπως “αυξημένη αυτοπεποίθηση, τρομακτική ενέργεια, αυξημένη ευφυία”.

Στη συνέχεια, όμως έθεσε το εξής ερώτημα: “Πως ξέρουμε όμως ότι αυτές οι υπερδυνάμεις δεν είναι ανθρώπινες τάσεις;”

Απαντώντας δε σ’αυτό, τόνισε ότι η εμμονή του σεξ είναι που έχει κάνει κακό στην προοπτική των ανθρώπων και ότι η αποχή του τον έκανε να το καταλάβει.

“Τουλάχιστον τώρα μπορώ να είμαι σίγουρος ότι μπορεί να ελέγχω την ανάγκη μου να αυνανιστώ και να μην γίνομαι υπόδουλος αυτής της ανάγκης”.

 

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!