11η Ομάδα Αυτογνωσίας για Γκέι Άντρες

01/09/2016

Στην ομάδα αυτή συνειδητοποίησα πόσο λανθασμένη ήταν η άσχημη άποψη που είχα για τους περισσότερους γκέι, παρότι γκέι και ο ίδιος… Γιάννης, 34

Οι ιστορίες των άλλων με βοήθησαν να καταλάβω τη δική μου καλύτερα και να νιώσω πιο ελεύθερος…  Γιώργος, 27

Τι σημαίνει να είσαι γκέι; Τι σημαίνει να είσαι άντρας; Πώς μας επηρεάζει η αρρενωπότητα και η θηλυπρέπεια; Πώς κάνουμε ερωτικές σχέσεις; Πώς χειριζόμαστε τη μονογαμία ή την πολυγαμία; Γιατί να (μη) μιλήσουμε για τη σεξουαλική μας ταυτότητα σε άλλους; Ποια στερεότυπα για τους γκέι κυριαρχούν; Πώς μας βλάπτουν; Ποια εκμεταλλευόμαστε κι εμείς οι ίδιοι;

Αυτά και άλλα πολλά θέματα θα συζητηθούν στην ενδέκατη ομάδα αυτογνωσίας για γκέι άντρες που οργανώνωνει για δέκατη χρονιά φέτος το 10%, μετά την επιτυχία των δέκα προηγούμενων ομάδων.

Πάνω από 110 γκέι άντρες έχουν παρακολουθήσει τις προηγούμενες ομάδες αυτογνωσίας μέχρι τώρα. Η ομάδα αυτογνωσίας είναι ολιγομελής και στις συναντήσεις, ο κάθε συμμετέχων μιλά μόνο όσο και όταν θέλει.

Την ομάδα συντονίζει σύμβουλος ψυχικής υγείας. Η ομάδα ξεκινά στα μέσα Σεπτεμβρίου 2016 και συναντιέται μία φορά την βδομάδα για 8 εβδομάδες βραδινή ώρα (20:00-23:00) στο κέντρο της Αθήνας (πλ. Βικτωρίας).

Η συμμετοχή στην ομάδα (8 συναντήσεις) στοιχίζει 70 ευρώ για το σύνολο των οχτώ συναντήσεων (24 ώρες συνολικά). Υπάρχουν περιορισμένες θέσεις.

Τρεις θέσεις ακόμη ελεύθερες. Δήλωση συμμετοχής έως 10 Σεπτεμβρίου 2016. 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στείλτε μέιλ στο [email protected] ή τηλεφωνήστε στο 2130.22.86.36, για να κανονίσουμε μια συνάντηση.

Για τις ομάδες προηγούμενων ετών διαβάστε: Γκέι και Άντρας. Γίνεται; & Δώδεκα γκέι άντρες σ’ ένα δωμάτιο




Δες και αυτό!