Προερχόμενο από τη Bαρκελώνη κατέπλευσε σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Equinox, το οποίο μεταφέρει περισσότερα από 2.500 άτομα που επιζητούν μία πιο οικεία, ιδιαίτερη και εξατομικευμένη εμπειρία. Πρόκειται για ομόφυλα ζευγάρια και single gay που επιζητούν αυτήν τη μορφή τουρισμού, επιλέγοντας για ολοήμερη παραμονή μεταξύ άλλων τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. H κρουαζιέρα που διοργανώνεται από την εταιρεία Atlantis, είναι sold out και συμμετέχουν σ’ αυτήν άτομα απ’ όλον τον κόσμο, για 10 μέρες γεμάτες ατέλειωτα πάρτι, νέους φίλους και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Το γεγονός, που ονομάζεται Atlantis Med Cruise, έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο, αφού προσελκύει άτομα από 53 χώρες και πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε μοντέρνα πλοία, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, σύμφωνα με την εταιρεία. Στην κρουαζιέρα περιλαμβάνεται πρόγραμμα DJ και διασκεδαστές από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, μεταξύ άλλων, την gay πλευρά της χώρας μας, αφού έχουν προμηθευτεί τους σχετικούς gay χάρτες (Athens gay map & Mykonos gay map) τoυ gayguide.gr, της ιστοσελίδας που ειδικεύεται στον gay τουρισμό στην Ελλάδα.