Το νέο άρωμα λέγεται Dylan Blue και μυρίζει… Ιταλία με έντονα τα αρώματα εσπεριδοειδών όπως περγαμόντο της Καλαβρίας και κίτρο.

Στην καμπάνια του νέου αρώματος συμμετέχει και το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid, ενώ το σποτ είναι ιδιαίτερα (ομο)ερωτικό και προκλητικό και σκηνοθετήθηκε από το διάσημο Bruce Weber.

H Gigi Hadi παίζει το μοναδική μποξέρ σε ένα sports club γεμάτο από σέξι αγόρια. Τα αγόρια αυτά φιλιούντιαι και παλεύουν φορώντας τα κλασικά τους Versace εσώρουχα.

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο bill_thanau@yahoo.gr. Cu!