X-Men και Kung Fu Panda ξεχωρίζουν κινηματογραφικά

12/06/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Καθυστερημένο movie update, αλλά για όλους όσους δεν έχουν φύγει και θέλουν προτάσεις για απόψε το βράδυ, έχουμε να σας προτείνουμε δυο ταινίες:

Για αρχή έφτασε επιτέλους και στις ελληνικές αίθουσες το X-Men: Η Πρώτη Επαφή, το πρίκουελ του franchise των μεταλλαγμένων, με ολοκαίνουργιο καστ και έναν σκηνοθέτη που απ’ ότι φαίνεται έχει πολύ μέλλον μπροστά του.

Η Πρώτη Επαφή έχεις πολύ καλές κριτικές, τόσο από τους film critics, όσο και από το κοινό, το οποίο αγκάλιασε την ταινία, παρότι δεν βασίζεται στα εφέ, στον ίδιο τουλάχιστον βαθμό με τις προηγούμενες ταινίες.

Η σκηνοθεσία είναι του Μάθιου Βον, σκηνοθέτη των Kick-Ass και Stardust (αν δεν τα έχετε δει, τα προτείνουμε και για dvd βραδιές).

Στο καστ αγαπημένοι και ανερχόμενοι ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων ο Τζέιμς Μάκ Αβόι, η Τζένιουαρι Τζόουνς, η Ρόουζ Μπερν και φυσικά -my personal favorite- η Τζένιφερ (Κάτνις) Λόρενς.

Δεύτερη πρόταση, παρότι βγήκε την περασμένη Πέμπτη, το Kung Fu Panda 2, το οποίο συνεχίζει στα χνάρια της προηγούμενης ταινίας, προχωρώντας όμως την ιστορία των ηρώων μπροστά.

Οι Τζακ Μπλακ, Ντάστιν Χόφμαν, Αντζελίνα Τζολί δανείζουν για μια ακόμη φορά τις φωνές τους… σε ένα στόρι όπου ο Πο και οι Τρομεροί Πέντε θα έρθουν αντιμέτωποι με τον Λόρδο Σεν που έχει βαλθεί να καταστρέψει το Κουνγκ Φου και να κατακτήσει την Κίνα.

Τι να περιμένετε; Καλύτερο animation συγκριτικά με την πρώτη ταινία, Πο και Σίφου να κλέβουν και πάλι την παράσταση, τον Πο να βρίσκει απαντήσεις για το παρελθόν του και ορισμένα εξαιρετικά εμβόλιμα animation-αριστουργήματα που λειτουργούν ως flash backs στο backstory του Πο.

Όμορφο, επίσης, και το μήνυμα για την εσωτερική γαλήνη που είναι και ο πυρήνας της ταινίας.




Δες και αυτό!