Το YouTube εγκαινιάζει την #ProudToBe εκστρατεία γιορτάζοντας την παγκόσμια LGBTQI+ κοινότητα

21/06/2016
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

To YouTube, το οποίο γιορτάζει κάθε χρόνο τον LGBT μήνα υπερηφάνειας (από το 2013) με μεγάλες εκστρατείες, εγκαινίασε την φετινή καμπάνια διαφορετικότητας με τίτλο #ProudToBe. Η καμπάνια έχει ως στόχο να γιορτάσει την LGBTQΙ+ κοινότητα σε όλον κόσμο.

Το επίκεντρο είναι ένα βίντεο στο κανάλι Spotlight του YouTube με πρωταγωνιστές τολμηρούς δημιουργούς (Gigi Gorgeous, Tyler Oakley, Kat Blaque, Tre Melvin κ.α.), που δηλώνουν το ποιοι/ες είναι και γιατί είναι υπερήφανοι/ες. Αυτή η κίνηση γίνεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή, όπως υποστηρίζει και η ίδια η εταιρεία, με δεδομένη την τρομακτική σφαγή στο Ορλάντο νωρίτερα αυτό το μήνα, η οποία αντιπροσωπεύει την πιο θανατηφόρα μαζική δολοφονία στην ιστορία των ΗΠΑ.

“Όταν αμφισβητείται η ταυτότητα, απαντάμε με υπερηφάνεια”, είναι το σύνθημα της εκστρατείας!

Πέρα από το κεντρικό αυτό βίντεο, πλήθος κόσμου ανεβάζει το δικό του βίντεο στην πλατφόρμα, χρησιμοποιώντας το hashtag #ProudToBe.

Κατά τη διάρκεια, επίσης, τoυ μήνα υπερηφάνειας το YouTube θα φιλοξενήσει διάφορες εκδηλώσεις σε χώρους του που διαθέτει στην πόλη της Νέας Υόρκης και του Τορόντο.

Στις 28 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη, για παράδειγμα, η πλατφόρμα θα προχωρήσει σε ένα Open Mic Night με κεντρινό πρόσωπο την drag queen Miss Sherry Vine.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!