11 φωτογραφίες υπέροχων gay μπαμπάδων με τα παιδιά τους

20/06/2016

Χθες ήταν η παγκόσμια ημέρα του πατέρα και με αφορμή αυτό ας δούμε 11 υπέροχες φωτογραφίες μπαμπάδων με τα παιδιά τους:

Ο Frankie Nelson και ο σύζυγος του Bj Barone διαβάζουν στο γιο τους Milo το βίβλιο που εξέδωσαν με τίτλο “Η περιπέτεια του Milo.”

“Εξηγεί στα παιδιά την παρένθετη μητρότητα και είναι η ιστορία για το πως ο Milo έγινε μέλος της οικόγενειας μας με ένα βλέμμα του.

“Σκεφτήκαμε να γράψουμε το βιβλίο όταν η φωτογράφια της γέννησης του παιδιού μας έγινε viral και χρησιμοποιήθηκε παρανόμως από πολιτικούς στην Ευρώπη για τις εκστράτειες τους κατά των όμοφυλων οικογενειών και της παρένθετης μητρότητας. Γι’αυτό θέλαμε να εκπαιδεύσουμε αυτά τα άτομα και να αποδείξουμε στο κόσμο ότι όλες οι οικογένειες είναι διαφορετικές και ότι η αγάπη “κάνει” την οικογένεια.”

Screenshot_1

Ο Juanito Garcia είναι στρατιωτικός και μεγαλώνει μόνος του την κόρη του Y’Zvel

Screenshot_2

Ο Garcia δηλώνει: “Είμαι τόσο ευλογημένος που έχω μια υπέροχη κόρη που με κάνει να πηγαίνω μπροστά. Είναι ο λόγος που εργάζομαι τόσο σκληρά, θέλω να την κάνω υπερήφανη , θέλω να της δώσω όλα όσα δεν είχα. Μερικές φορές είναι δύσκολο να μεγαλώνεις το παιδί σου μόνος, αλλά αυτό δεν θα το άλλαζα με τίποτα,εκείνη είναι όλα όσα χρειάζομαι, δίνει νόημα στη ζωή μου.”

Ο Peter και ο Jordan από το Gleen της Ολλανδίας με τα παιδιά τους, την 8χρόνη Ayana και τον μόλις 1 έτους Ayden.

Screenshot_3

 

Ο Caleb Antony και ο Kordale Lewis έχουν 4 παιδιά και μάλιστα τον Οκτώβριο θα “έρθει στον κόσμο” το 5ο παιδί τους.

Screenshot_4

 

Οι σύζυγοι David και Batiste με την κόρη τους Ines. Ζουν στη Valencia της Ισπανίας αλλά επισκέπτονται συχνά το Oslo της Νορβηγίας

Screenshot_5

Οι ευτυχισμένοι γονείς δηλώνουν: ” Το να είμαστε γονείς είναι το μεγαλύτερο δώρο στη ζωή μας. Είμαστε γονείς χάρη στη γενναιοδωρία μιας γυναίκας που έγινε παρένθετη μητέρα. Αγαπάμε την οικογένεια.”

Ο Steve και ο Christian με το γιο τους David.

Screenshot_6

Ο Christian ανέφερε για τον μικρό David στο GSN :

” Το μικρό μας αστέρι είναι ο David,ή ο το μωρό μας ο David για εμάς.”

” Είναι 2,5 χρονών. Τον ενοχλούν πολύ τα ρολόγια και τα λεωφορεία. Είναι πολύ έξυπνος. Ξέρει όλη την αλφαβήτα και μπορεί να μετράει ως το 100. Με βλέπετε στη φωτογραφία πόσο με τονώνει και με κάνει υπερήφανο. Υιοθετήσαμε τον David μερικά χρόνια πριν, αλλά υποθέτω πως μια μέρα θα πει την ιστορία του.

Ο Ryan και ο Marcin από το Houston με το γιο τους Liam.

Screenshot_8

” Ειλικρινά,το μόνο πράγμα που θέλουμε να μάθουμε στο γιο μας είναι η σημασία της ανιδιοτελούς αγάπης, κάτι που συχνά τα άτομα της κοινότητας μας δεν παίρνουν ποτέ από τις οικογένειες τους. “

” Όταν είδαμε τη γέννηση του, αισθανθήκαμε την καρδιά μας να “μεγαλώνει” παραπάνω από όσο ήταν δυνατόν, και καθέ μερά όταν μας κοιτά, “μεγαλώνει” ακόμα περισσότερο. Ακόμα κι αν είναι gay ή straight ή ό,τι άλλο, γίνει Πρόεδρος ή μαζεύει σκουπίδια, η αγάπη μας και η υπερηφάνεια μας για αυτόν ποτέ δεν θα εκλείψει.”

 

Ο Michael και ο Jarad Duggan-Tierny ποζάρουν στο instagram με το γιο τους Reid.

Screenshot_9

Και γράφουν : ” Ο γιος μας, ο Reid, που γεννήθηκε μέσω της μεθόδου της παρένθετης μητρότητας στην Ινδία το 2010.”

Ο πολύ γνωστός σε όλους μας Ricky Martin με τα δύο του παιδιά.

Screenshot_10

Μάλιστα, ο δημοφιλής τραγουδιστής το 2015 είχε δημοσιεύσει μια εξαιρετικά συγκινητική επιστολή πρός τα δυο του παιδιά. Έλεγε μεταξύ άλλων: ” Ιδιαίτερα ευγνώμων, αισθάνομαι τιμή και είμαι ευλογημένος.”

Ενώ τονίζε πως η αγάπη τους του δίνει δύναμη : ” Τη δύναμη να ζησω μια αληθινή ζωή. Μια ζωή θάρρους και διαφάνειας, που με γεμίζει με σπουδαία υπερηφάνεια και αγάπη.”

 

Ο δημοφιλής και αγαπημένος ηθοποιός Neil Patrick Harris με το σύζυγο του David Burtka και τα δύο τους παιδιά σε μια στιγμή παιχνιδιού.

Screenshot_11

 

Ο σκηνοθέτης,σεναριογράφος,και παραγωγός Lee Daniels με τα δύο υιοθετημένα παιδιά του.

Screenshot_12

Ο Lee Daniels είχε δηλώσει το 2013 στο περιοδικό “Out” πως έγινε πατέρας υπό ιδιαίτερα περίεργες συνθήκες όταν ο αδερφός του βρισκόταν στη φυλακή:

” Μου τηλεφώνησε και μου είπε : ” Θα είμαι εδώ για πολύ καιρό. Άφησα έγκυο αυτό το κορίτσι. Δε θέλει τα παιδιά, αισθάνομαι πως θα τα εγκαταλείψει.”

 




Δες και αυτό!