Η πρώτη ημέρα του LGBTQI+ Pride της Πάτρας σε εικόνες

17/06/2016

Από τις 5 το απόγευμα το 1ο LGBTQI+ Pride της Πάτρας άνοιξε τις πόρτες του, καλωσορίζοντας και γιορτάζοντας τη διαφορετικότητα της Πάτρας.

Με κεντρικό σύνθημα το« Δες το Αλλιώς» το Pride εστιάζει στα στερεότυπα και τις αναχρονιστικές αντιλήψεις που εδώ και χρόνια στοχοποιούν και ενοχοποιούν την LGBTQI+ κοινότητα. Ειδικότερα στην κλειστή κοινωνία της Πάτρας, ο κλοιός της ομοφοβίας/τρανσφοβίας στενεύει ακόμη περισσότερο. 

Το 1ο LGBTQI+ Pride της Πάτρας συνεχίζεται και αύριο με πλήθος εκδηλώσεων και τη μεγάλη πολύχρωμη πορεία!

Πάρτε μια γεύση από την πρώτη ημέρα…

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο Facebook εδώ

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!