Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου : Αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη

10/06/2011
antivirus magazine διαφήμιση
Με αφορμή τον εορτασμό των εκατό χρόνων από τη γέννηση του Έλληνα νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη, το Φεστιβάλ Αθηνών επιλέγει να παρουσιάσει τη σκηνική καντάτα Το Μονόγραμμα με την υπογραφή του Γιώργου Κουρουπού.
Όπως ο ίδιος αναφέρει:
«Πρόκειται για τον ωραιότερο ύμνο στην αγάπη, που έτυχε να γνωρίσω. Θέλησα να αποδώσω όχι μόνο το λυρισμό του έργου αλλά και τα δραματικά του στοιχεία, ιδιαίτερα την απόγνωση του ανθρώπου μπρος στη διαπίστωση ότι ένας τέτοιος ιδανικός έρωτας δεν μπορεί ν’ ανθήσει στον κόσμο τούτο»
Μαζί παρουσιάζεται ένα κοντσέρτο του Μότσαρτ – από τα αγαπημένα κομμάτια του Ελύτη, όπως ο ίδιος εξομολογείται στον Μικρό Ναυτίλο.

24 Ιουνίου, 21:00, Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Έναρξη προπώλησης: 3 Ιουνίου

Τιμές εισιτηρίων : 30€ / 15€ (Άνω διάζωμα) / 10€ (Φοιτητικό, ΑΜΕΑ)

Online αγορά εισιτηρίων : Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2011

Σημεία πώλησης εισιτηρίων : ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ

Μουσική διεύθυνση Μίλτος Λογιάδης

Σολίστ

Τάσης Χριστογιαννόπουλος, βαρύτονος

Βασιλική Καραγιάννη, σοπράνο

Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου, πιάνο

Συμμετέχει η Χορωδία της ΕΡΤ

Μουσική διδασκαλία Δημήτρης Μπουζάνης

gf

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!