BananaBoys goDRAG!

06/06/2016

Οι BananaBoys σε συνεργασία με το Athens Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας 2016 διοργανώνουν ένα All Star Drag πάρτι!

Τίποτα δεν είναι προβλέψιμο σε ένα BananaBoys πάρτι, πόσο μάλλον όταν σε αυτό συμμετέχουν 12 Drag queens, η σχεδιάστρια μόδας Κίκα Καράμπελα, o φωτογράφος Άκης Χρήστου και άπειρες μπανάνες!

Η βραδιά θα ξεκινήσει με ένα εντυπωσιακό runway εμπνευσμένο από την εξωτική ατμόσφαιρα της ζούγκλας του Αμαζονίου και της δυναμικής των Drag queens. Κατά τη διάρκεια του show, η Κίκα Καράμπελα θα παρουσιάσει custom δημιουργίες από τη νέα κολεξιόν της. Τη σκηνοθεσία θα επιμεληθούν οι BananaBoys. Τη μουσική συνοδεία στο runway αναλαμβάνουν οι Bloco Swingueira – samba reggae Atenas LIVE!

Παράλληλα, το conceptual art exhibition του Άκη Χρήστου, “Normativity in Drag” θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό. Μια σειρά φωτογραφιών που απεικονίζει τις έμφυλες κανονικότητες μέσα από την τέχνη του drag.
Αμέσως μετά το runway show θα ακολουθήσει πάρτι με μουσικές επιλογές του JohnJohn Papadopoulos από τους BananaBoys.

To clue της βραδιάς είναι τα Drag show, στα οποία οι queens θα δώσουν όλο τους τον εαυτό, σε ολοκαίνουργιες performances!

BIOS Ρομάντσο Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, 210 3425335 9/6,

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!